Zbroja Łowców I Smocze Jaja

Status
Zamknięty.

Dark Shadows

Active Member
Wiem, że temat był. Znalazłem go i poczytałem. Wiem też, że nie powinienem pisać nowego tematu, ale nic nie zrozumiałem z tamtych tematów, co znalazłem. Proszę o pomoc, bo już nie wiem, co mam zrobić. Jest zadanie, od Benetta "Smocze jaja". Nigdy do końca go nie robiłem, ale ostatnio spróbowałem. Mam mapę z jaskiniami a nawet narysowałem sobie ją na kartkę i po kolei odwiedzałem jaskinie i skreślałem na kartce te, co odwiedziłem. Odwiedziłem wszystkie a on nadal wali mi tekst, że "Na pewno niewiele jeszcze ich zostało".

Czy możecie mi powiedzieć gdzie jeszcze są jakieś jaja smoków? Albo czy jest jakiś inny sposób zdobycia średniej zbroi łowcy smoków?

Od razu mówię, że nie ma sensu pisania postu w stylu " jesteś pewny, że zwiedziłeś wszystkie jaskinie? " Tak jestem pewien.
smile.gif

Wiem, że temat był. Mam nadzieje jednak, że nie zamknięcie go, bo bardzo oczekuje pomocy. Jednak jak zamkniecie to trudno. Ale byłbym wdzięczny gdybyście go zostawili.

Taaak to jest przekret tak nazywam oszustwa ktore mozna wykorzystac bez uzycia kodow pierw trzeba sie nauczyc zdobywac smocze luski i killnac jednego smoka zabieramy luski do beneta i on nam daje kase potem kupujemy od niego te luski i jeszcze raz mu dajemy.I powie nam ze ma wystarczjaco duzo lusek zeby zrobic nowa zbroje i mozemy kupic ŚPŁS.Ogolnie zawsze se biore smocze luski dla siebie:p:p:p

piena

Member
QUOTE (Generał Dekker @ 06-12-2005, 14:06) Taaak to jest przekret tak nazywam oszustwa ktore mozna wykorzystac bez uzycia kodow pierw trzeba sie nauczyc zdobywac smocze luski i killnac jednego smoka zabieramy luski do beneta i on nam daje kase potem kupujemy od niego te luski i jeszcze raz mu dajemy.I powie nam ze ma wystarczjaco duzo lusek zeby zrobic nowa zbroje i mozemy kupic ŚPŁS.Ogolnie zawsze se biore smocze luski dla siebie:p:p:p
jest jeszcze szybszy sposob na srednia zbroje lowcy smokow
w gorniczej dolinie (w czwartym rozdzialem idziemy do gesthaha (zapomnialem jak to sie pisze)ten koles jest kolo gorna tam jak sie idzie do kamiennego smoka
zaczepiamy go i sie pytamy czy moglby nas nauczyc oprawiac zwierzeta ale niestety nie nauczy cie nic o oprawieniu smokow bo wychodzimy z tego czego moze on nas nauczyc o oprawieniu zwierzat i pytamy sie czy moglby nas nauczyc oprawiac smoki i wtedy nas uczy ale to jeszcze nie koniec pomagamy janowi
jest w zamku na laweczce tam gdzie jest wejcie do tego gdzie spi Parlaf
pomagamy mu i potem sie pytamy czy by nie zrobil nam jakiejs zbroi on odpowiada ze nam zrobi ale musimy mu przyniesc 20 lusek smokow
jak mu damy to mowi nam ze bedzie gotowa za dzien idziemy sie przespac wstajemy i idziemy do Jana a on nam ja sprzedaje za 12000 szt.zl.
dajemy mu ta kasa on nam daje zbroje bijemy go i zabiramy kase i
smocze luski

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom