Dark Shadows
Active Member
Wiem, że temat był. Znalazłem go i poczytałem. Wiem też, że nie powinienem pisać nowego tematu, ale nic nie zrozumiałem z tamtych tematów, co znalazłem. Proszę o pomoc, bo już nie wiem, co mam zrobić. Jest zadanie, od Benetta "Smocze jaja". Nigdy do końca go nie robiłem, ale ostatnio spróbowałem. Mam mapę z jaskiniami a nawet narysowałem sobie ją na kartkę i po kolei odwiedzałem jaskinie i skreślałem na kartce te, co odwiedziłem. Odwiedziłem wszystkie a on nadal wali mi tekst, że "Na pewno niewiele jeszcze ich zostało".
Czy możecie mi powiedzieć gdzie jeszcze są jakieś jaja smoków? Albo czy jest jakiś inny sposób zdobycia średniej zbroi łowcy smoków?
Od razu mówię, że nie ma sensu pisania postu w stylu " jesteś pewny, że zwiedziłeś wszystkie jaskinie? " Tak jestem pewien.
Wiem, że temat był. Mam nadzieje jednak, że nie zamknięcie go, bo bardzo oczekuje pomocy. Jednak jak zamkniecie to trudno. Ale byłbym wdzięczny gdybyście go zostawili.
Czy możecie mi powiedzieć gdzie jeszcze są jakieś jaja smoków? Albo czy jest jakiś inny sposób zdobycia średniej zbroi łowcy smoków?
Od razu mówię, że nie ma sensu pisania postu w stylu " jesteś pewny, że zwiedziłeś wszystkie jaskinie? " Tak jestem pewien.
Wiem, że temat był. Mam nadzieje jednak, że nie zamknięcie go, bo bardzo oczekuje pomocy. Jednak jak zamkniecie to trudno. Ale byłbym wdzięczny gdybyście go zostawili.