Zbiorowe Efekty

Status
Zamknięty.

qubis1990

Member
Mam takie pytanko że jak np. wpisuje kod na sikanie to chcę aby dwie osoby robiły to samo. Nie że jedna jest zatrzymana czy coś tylko że dwaj normalnie sikają. Wie ktoś jak to zrobic?

czlapek14

Member
Hmm. Wątpię, żeby się tak dało. Spróbuj zrobić tak: przwołaj face helpera, ustaw się przed nim, wciel się w niego, włącz sikanie i wróć do swojej postaci, może zadziała i gość nie przestanie sikać. Jeśli nie zadziała to pokombinuj coś w edit abitles, przy flags lub gdzieś, nie wiem. Może ten filmik ci pomoże: http://pl.youtube.com/watch?v=rJR3nq2aTWM
Obejrzyj wszystkie części może coś znajdziesz, lub zapytaj się autora tego filmu, bo to niezły cwaniak i może ci pomoże.

qubis1990

Member
No mój ulubiony filmik z YT.com , niestety tam nic niema takiego, chyba trzeba do kolesia napisac aby zrobił 4 częśc i powiedział jak takie coś zrobic. HEHE :p
Chyba będe musiał w spacerze lub w innym programie pokombinowac takie coś.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
W face helper zawsze przestaje coś robić jak "z niego wychodzisz". Musisz przywołać kogoś innego np. pc_hero albo
sh.

qubis1990

Member
CYTAT(RoMek @ 12-01-2009, 14:28) index.php?act=findpost&pid=209130
W face helper zawsze przestaje coś robić jak "z niego wychodzisz". Musisz przywołać kogoś innego np. pc_hero albo
sh.

YYY, dość dziwnie napisałeś, dla ścisłości niezrozumiale. Czy mógłbyś powtórzyć swoją myśl bo jest trochę niejasna w tej wypowiedzi :p

P.S. Właśnie nie wiem jaka jest komęda na to aby ktoś inny coś robił jak np. sikanie. No bo kod aby twoja postać zaczeła sikać to ,,play ani s_pee" ale czy istnieje coś podobnego do ,,play ani" tylko polegające na tym aby inna postać wykonywała tą czynność w momęcie gdy ty jesteś inną postacią??

Np. Wpisuje komęde i inna osoba sika a ja sobie chodzę koło niej. O to mi chodzi, powtarzam żeby nikt się nie pytał o co mi dokładnie chdzi.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom