Zatoka Na Północ Od Portu

• Thread starter Słaby_gracz
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
S

Słaby_gracz

Guest
Wypełniam misję "zagninieni ludzie" i rybak Farim mówi, że jego kolega William robił interesy z bandytami w zatoce na północ od portu i tam mógł zaginąć. O jaką zatokę chodzi i jak do niej dopłynąć? Bo jak skaczę do wody i płynę do przodu to docieram tylko do tej wyspy gdzie jest ukryta jaskinia ze skarbami, a żadnej zatoki nie ma ( Chyba, że to nie jest północ ?) ...!HELP!

Kacperex

KacŚpioszek
QUOTE (Lord Maniek @ 14-05-2005, 18:21) popłyń w prawo po wskoczeniu do wody tam będzie pirat Skip.
No ale od Skipa dużo się niedowiesz. Powie ci bardzo nie wiele powiem ze kupuja ich od bandytów ale nie zdradzi gdzie jest ich miejscówka. potem bedziesz musiał zabuć Dextera i wyruszyc do nowego świata tam dopiero wykonasz misje zaginionych ludzi.

Ceasar

Member
Do tej zatoki nie da się dopłynąć, bo znajduje się ona w Nowym Świecie. Jak już do niego dotzresz, to się przekonasz, że chodziło mu o zatokę piratów.

..::Filip3k::..

New Member
Coś ci się chyba pokręciło. Ta zatoka wcale nie znajduje sie w nowym świecie i to nie jest ta gdzie sie znajduje obóz piratów. Dopłyniesz do niej jak wskoczysz do wody i poplyniesz w prawo. Ja znalazlem ja bez problemów.

Ceasar

Member
Ja gadałem z tym rybakiem i jestem pewien, że nie chodziło mu o tą małą zatoczkę ze Skipem. Mówił, że nie można tam dopłyną, wszyscy, którzy o tym gadali, też tak mówili. Lepiej sobie z nim pogadajcie, i wtedy się kłóćcie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom