Zarabianie Kasy Na Eurobarre.com.

Pandrodor

Member
Witam. Ostatnio natrafiłem na sposób na zarabianie kasy przez internet praktycznie bez wysiłku (małej kasy, ale na coś tam starczy ;]) i...konta bankowego. Wystarczy mieć konto na PayPal, a do tego nie jest potrzebne 18 lat.
Sposób ten polega na tym, że specjalny program wyświetla na górze ekranu (nad pulpitem, oknami itd) baneru reklamowego. Za każdą minutę naliczane są punkty, które pod koniec miesiąca są przeliczane na pieniądze. Pieniądze te nie są wielkie, chyba że namówimy parę osób do rejestracji przez nasz link - będziemy wtedy dodatkowo dostawać 100% zarobku tej osoby (!). Eurobarre.com to francuska firma, jakich wiele. Ale to jednak eurobarre jest najbardziej opłacalna. To tak:
1. Najpierw zakładamy konto na www.PayPal.com - przy zmianie narodowości język zmieni się na polski.
2. Wchodzimy na stronę Eurobarre , rejestrujemy się i ściągamy program. Jest on niestety w języku francuskim, ale na www.eurobarre.com.pl jest wszystko opisane, co i jak robić.
Mój link dla poleconych osób to http://www.eurobarre.com/?p=047702044556 - proszę ściągać przy jego użyciu.
Miłego zarabiania! :D
Edit: Pytajcie tutaj lub na 7930554 - chętnie pomogę.

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Ile można w ten sposób zarobić w ciągu np miesiąca ?

daria

Szejn
Weteran
Mam 3 pytania:

1. Czyli mogę mieć cały dzień i noc włączony komp i te pkty mi się zbierają??
2. A ile pieniędzy jest za jeden pkt??
3. Co jaki czas się dostaje się 1 pkt?

Pandrodor

Member
CYTAT(Daria @ 13-04-2008, 12:44) index.php?act=findpost&pid=177504
Mam 3 pytania:

1. Czyli mogę mieć cały dzień i noc włączony komp i te pkty mi się zbierają??
2. A ile pieniędzy jest za jeden pkt??
3. Co jaki czas się dostaje się 1 pkt?

1. Nie, musisz cały czas być przy komputerze - program sprawdza twoją aktywność. Jeśli jesteś nieaktywny, wyświetla obrazek z kodem do przepisania. Jeśli nie przepiszesz, konto zablokowane...
2. za 1 pkt jest chyba...1/7 centa albo czegoś, ale nie jestem pewny. Tak czy inaczej, co miesiąc jakaś kasa będzie...nic nie tracisz.
3. zależnie - około minuty.
CYTAT
Ile można w ten sposób zarobić w ciągu np miesiąca ?
Używam go od paru dni, ale myślę że kilka $ bez poleconych...w sumie nie wiem, można poszukać. Ale jeśli ktoś się zarejestruje przez twojego linka dostajesz 100% z jego zarobków.

Didson

Member
Wiesz jak można na tym zarobić?-jak masz z 30+ poleconych, jest minimum wypłaty, która osiągniesz za długi czas, sam korzystałem z tego jakiś czas temu, miałem 10 poleconych i musiałem czekać ho ho ho aż dałem sobie spokój, strata czasu.

Uwieże, że sie da zarobić jak prześlesz swoj 1 wydruk z tej wypłaty....

Pozdrawiam.

Pandrodor

Member
Znalazłem coś...http://www.eurobarre.pl/index.php?go=przelicznik - to midziennie teraz będzie szło ok. 1000 punktów ;/ W takim razie...trzeba kołować poleconych xD ! Nie ma nic za darmo...

Roioan

Member
Spotkałem się z takimi programami- strata czasu. Na bux.tu wypłacali jak miałes 10$. Uzbierałem 9$ i mi konto zablokowali. Na EB strasznie wolno naliczają punkty i wypłacają ci kasę po 5 miechach. A gdy zażądasz wypłaty musisz być aktywny przez te miesiąc bo ci konto zablokują. Więc- strata czasu. Lepiej ulotki roznosić.

Tak słyszałem od osób zaufanych.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Dokoladnie, nie polecam. mój brat mial to zainstalowane jeszcze jak kozystał z mojego kompa. Zamulalo mi strasznie, wszedzie te okienka się wciskały i mimo zapewnień mojego brata o szybkiej wypłacie do dziś pieniędzy nie dostał.
A pkt troche miał :)

Pandrodor

Member
Jednak pozostanę zdania, że nie ma nic bez wysiłku i trzeba szukać poleconych...od wczoraj mam kilkunastu (od każdego 100%) - wiem gdzie szukać ;] A znacie może jakieś inne, trochę lepsze sposoby zarabiania kasy? Tj. na razie potrzebne mi jest 3$ na paypalu xD 1 miesiąc nie będę czekał na eurobarre...sposobów tych jest dość sporo, aczkolwiek nie wszystkie do końca legalne i nie tak łatwo dostać możliwość zarobku przy ich użyciu, ale ot ym tutaj nie wolno ;)
Pozdro

Roioan

Member
Polecam te forum.
Naprawdę strata czasu, lepiej pracować w realu. Z resztą jak szczurek mówi programy mulą kompa a jeśli chcesz trochę na tym zarobić to musisz być zarejestrowany na paru takich stronach. Poza tym jak nie wykupisz premium to czekasz 3 miesiące na wypłatę.

Dark Shadows

Active Member
To ktoś w to jeszcze wierzy? Sorry, ale świat nie jest taki piękny by za klikanie, polecanie i nie ruszanie dupy dostawać kasę. Powiecie, że to działa? A czy kiedyś dostaliście od tego kasę? Czy jakiś was znajomy dostał kasę? Pokazywali wam dowody wpłaty? Co za problem podrobić? Co za problem napisać fałszywą opinie? Wy im pomagacie, ale oni was robią w jajo. A nawet jeśli tak będzie, że uzbieracie kase to nagle się okaże, że zamiast PayPala jest odbiór osobisty w banku na Alasce.

Miłego marnowania czasu.

Pandrodor

Member
CYTAT(Dark Shadows @ 14-04-2008, 21:06) index.php?act=findpost&pid=177799
To ktoś w to jeszcze wierzy? Sorry, ale świat nie jest taki piękny by za klikanie, polecanie i nie ruszanie dupy dostawać kasę. Powiecie, że to działa? A czy kiedyś dostaliście od tego kasę? Czy jakiś was znajomy dostał kasę? Pokazywali wam dowody wpłaty? Co za problem podrobić? Co za problem napisać fałszywą opinie? Wy im pomagacie, ale oni was robią w jajo. A nawet jeśli tak będzie, że uzbieracie kase to nagle się okaże, że zamiast PayPala jest odbiór osobisty w banku na Alasce.

Miłego marnowania czasu.

Jasne, że to sprawdzony serwis. Znam parę osób, które na iluśtam poleconych z banerem na topie zarabiają, co prawda te 15$ co 1-2 miesiące, ale zawsze. Jest od cholery serwisów, które robią w jajo klientów, ale eurobarre jest sprawdzony przez wielu...Opłaca im się to, bo ktoś im płaci za reklamę przecież...A my bardzo mało kasy zarabiamy. Ja z tego zrezygnowałem, wkurza mnie ten baner.
Pozdro

Dark Shadows

Active Member
A czy tylko słyszałes od nich o tym czy ci pokazywali te 15 dolarów? Bo jak tylko słysałeś to żaden dowód. Mój kumpel mi mówił że zarobił 400 zł za ulotki. Powiedziałem by pokazał i się zmieszał.

Ja nie uwierze dopóki ktoś mi nie pokaże na oczy.

Laska

Active Member
CYTAT(Dark Shadows @ 15-04-2008, 16:34) index.php?act=findpost&pid=177885
Ja nie uwierze dopóki ktoś mi nie pokaże na oczy.

Błogosławieni, którzy nie widzieli, a uwierzyli ^^

Ale swoją drogą to jeden wielki szajs jest z tym zarabianiem przez neta... Trzeba by kilkadziesiąt osób na tyle głupich, żeby się w to bawić, a może wtedy zdobyłoby się kilka złotych... Tak samo jak z ogłoszeniami "praca przez net, do 300zł/mc" i praca polegająca na klikaniu w linki w mailach i dostajemy 0,01gr za kliknięcie :p Moim zdaniem to cholerna strata czasu...

Do góry Bottom