Zapowiedzi

Status
Zamknięty.

Vampek

Weteran
Weteran
Tutaj radzę umieszczać wszelkie informacje o powstających tytułach.

W tej chwili trwają prace nad dość długą opowieścią inspirowaną twórczością Sapkowskiego (co wcale nie znaczy, że zerżnę z jego książek wszystkie teksty). Jako, że w chwili aktualnej po raz ostatni (prawdopodobnie) piszę w tym miesiącu na forum (wyjazd), będę miał dość dużo czasu na obmyślenie fabuły, postaci, tekstów itd. Tak więc premiery możecie spodziewać się w okolicy sierpnia, najwcześniej pod koniec lipca, ale będzie (IMO) na co czekać. Może nie będzie to opowieść bardzo długa, ale chcąc ją wydruować, stracicie nieco papieru:)

GaNdi

Weteran
Weteran
Nazgul nie dobijaj mnie to co robisz to zwykłe nabijanie postów,a teraz ja coś napiszę:
641.jpg

The Lord of the Rings:Battle for Middle Earth
Miłośnicy Tolkiena otrzymali trzecią część trylogii filmowej (Saruman DVD only - sniff), ale jeśli chodzi o gry oparte na twórczości Johna Ronalda Reuena to sytuacja jest daleka od idealnej. Najchętniej oczywiście widzielibyśmy w tej roli grę RPG, ale jak na razie otrzymaliśmy jedynie produkcje hack'n'slash. Latem 2004 sytuacja się zmieni, gdyż nadejdzie The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth. Jak wskazuje nazwa, akcja gry skupiać się będzie na bitewnej stronie konfliktu, gdyż będzie ona... RTS'em. Wprawdzie innowacyjnym i odchodzącym od utartych schematów (tak przynajmniej zapewniają autorzy), ale jednak RTS'em. Cóż, zwolennicy tego typu rozgrywki będą zachwyceni, a reszta... musi się przeprosić ze strategiami czasu rzeczywistego, aby własnoręcznie rozstrzygnąć losy bitwy na polach Pelennoru (choć oczywiście gra nie ogranicza się do oblężenia Minas Tirith). Co wiemy o The Battle for Middle-Earth oprócz tego, że chodzi na zmodyfikowanym enginie C&C: Generals? Znajdziemy tu cztery strony konfliktu (Gondor, Rohan, Isengard i Mordor), możliwość odejścia od oryginału (śmierć Aragorna, czy zwycięstwo Saurona), a przede wszystkim nowatorskie podejście do tematu Real Time Strategy.

Vampek

Weteran
Weteran
:?: :shock: :eek: :lol: :roll: :? :D ... OLOLOL!

Gandi, mi chodziło o powstające opowieści autorstwa userów tego forum, a nie długo wyczekiwane gry! Inaczej nie dawałbym tego topicu w Opowieściach, a w dziale Gry (notabene taki temat już istnieje). Inna sprawa- pomyśl. Czy w zapowiedziach gier dawałbym zapowiedź nowego tekstu?

sitek

Member
Gothic2: Noc Kruka
Ta gra zapowiada sie imponujaco wiele osob czeka na ta gee z niecierpliwoscia. Ja tez mysle ze G2:NK bedzie przez rok na pierwszym miejscu w karzdym czsopismie 8)

Vampek

Weteran
Weteran
ARGH...

Facet, tutaj mają być zapowiedzi nowych tekstów naszego autorstwa, a nie gier!!!!

GaNdi

Weteran
Weteran
No fajnie być wóltem ja może napisze część Borrys Portier i Kamień Fiziologiczny tyllko bez zagapiania tytułu:
-Harry Potter-Borys
-Ron-Clone_xx
-Heimiona-...pozostaje do ustalenia
-Albus Grzybiarz-ja
pojawi się jeszcze więcej postaci z forum

StrażnikŚwiątynny

Weteran
Weteran
a mogę wrzucać do tego działu fragmenty mojej pracy magisterskiej :)??
temat: Rozpad Jugosławii w latach 1990-1995. ktoś jest zainteresowany?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom