Zamknięte Jaskinie W Stewark

Status
Zamknięty.

junas

New Member
Witam. Właśnie skończyłem questy w tym mieście. Mam się udać dalej(do jakiejś doliny), ale są tu jeszcze zamknięte jaskinie. I tu moje pytanie czy te jaskinie były do innej drogi przejścia questa z Uwolnieniem Diega(pomogłem buntownikom), czy są potrzebne do dalszej części gry? Jeżeli to drugie to prosił bym bez spoilerów :rolleyes: . Pozdrawiam

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Myślę, że chodzi właśnie o dwie drogi rozwiązania problemu z Diegiem. Sam przed chwilą rozwaliłem buntowników (otwierając jaskinie na północy). Natomiast jaskinia na południu, ta obok tej wieżyczki, pozostała zamknięta. Jeśli to własnie w niej biegałeś wspomagając buntowników, to nasza teza jest słuszna :).

Rudolfik

New Member
Do jednej z jaskiń da się dostać z jaskini znajdującej się niedaleko wejścia do Steward.Jaskinia znajduje się na północ od miasta gdzie schodzi się mała droga w dól. Wystarczy w tej jaskini wejść na skałę i przy pomocy runy 4 wiatrów czyli przyspieszeniu przeskoczyć odległość dzieląca nas otwartego przejścia. Dojdziemy w ten sposób do końca jaskini natrafiając na otwarte drzwi.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom