Zamieszczenie

Status
Zamknięty.

Lord Viqux

Member
Ten temat mnie od dawna zastanawia i nie wiem, co miałem zrobić, by się tego dowiedziec... spytałem clone'a, a on mi nie odpowiedział, więc zapytam tutaj:
Co trzeba zrobić, lub może czy jest to możliwe, by opowiadanie jakiegoś usera trafiło na stronę gothic.up? Czy trzeba znać osobiście admina, by mógł zamieścić jakieś dzieło? Za pewne wiele osób ta sprawa nurtuje, więc nie tylko ja chcę wiedzieć co trzeba zrobić, by opo było zamieszczane.

Jeśli nie macie jakiegoś pomysłu czy czegoś, to proponowałbym zrobienie nowego stanowiska: "Krytyk" . Wybralibyście go sobie i do niego by lecialy wszystkie prace, które zgłosiły silną chęć zamieszczenia dzieła na stronie.

Odpowiedz szybko, adminie!
sad.gif

Megarion

El Presidente
Mimo dość stronniczych opisów naszych moderatorów, powiem, że masz rację
tongue.gif
.

Kiedyś sam chciałem dać moje opo na stronę, pisało, że muszę wysałć je Clonowi mailem. Niestety odpowiedzi odmownej nie dostałem, a opa ni ma
tongue.gif
.

Więc zgodzę, się, że takie coś (a raczej ktoś, bo to Krytyk) powinno powstać, lecz trzeba by ustalić, czy opa musza być np tylko o Gothicu, czy nie.

To tyle, bez pozdrowień.

Glifion

Hitman
Weteran
QUOTE Co trzeba zrobić, lub może czy jest to możliwe, by opowiadanie jakiegoś usera trafiło na stronę gothic.up?

Oczywiście, że to jest możliwe. Dawniej często trafiały, dlaczego nie mają trafiać i teraz?

QUOTE Czy trzeba znać osobiście admina, by mógł zamieścić jakieś dzieło?

Ależ nie... nepotyzmu u nas się nie popiera.

QUOTE Za pewne wiele osób ta sprawa nurtuje, więc nie tylko ja chcę wiedzieć co trzeba zrobić, by opo było zamieszczane.

Po pierwsze, należy pisać "zapewne", a po drugie... niegdyś wystarczało wysłać w e-mailu do Clona, nie wiem jak jest teraz.

QUOTE Jeśli nie macie jakiegoś pomysłu czy czegoś, to proponowałbym zrobienie nowego stanowiska: "Krytyk" . Wybralibyście go sobie i do niego by lecialy wszystkie prace, które zgłosiły silną chęć zamieszczenia dzieła na stronie.

Pomysł jest dobry, żeby odciążyć admina, można wyznaczyć kogoś do tego, ale musi to być ktoś, kto:
- ma sporo wolnego czasu, na czytanie tych wszystkich wypocin
- widzi błędy ortograficzne
- potrafi poprawnie ocenić wartość intelektualną dzieła

Teraz można chyba wysyłać do Kacperexa, ale najpierw ktoś powinien przeskanować wysłane opowiadanie.

QUOTE lecz trzeba by ustalić, czy opa musza być np tylko o Gothicu, czy nie

Drogi Megarionie... to jest strona o Gothic, to dlaczego opowiadania na nim zamieszczane, mają mieć inną tematykę?

Kacperex

KacŚpioszek
Ja zamieszce opowiadanie, jeśli ktoś wyrazi taką chęć i mi je przesle. Jeśli uznam, że jest dobre to będzie ono na stronie głównej. Wkońcu jestem redaktorem naczelnym i mam prawo dobre opowiadanko zamieścić oczywiście sam nie będę oceniał ktoś mi w tym pomoże.
Więc jak co to proszę przesłać swoje opowadanie na kacperex@gmail.com
To tyle ode mnie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom