Zadanie Powiązane Z Quentinem

Status
Zamknięty.

Sługa Kruka

Member
Witam! Słyszałem od kolegi, że jeśli pozbędziemy się Mordraga dostajemy jakieś zadanie od Fiska (lub od Sharky'ego), że nie ma on już kupca czy coś. Potem idziemy z nim do tego właśnie Quentina (gość, podobny do Szkodnika, obok Kanionu Trolli). Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić DOKŁADNIE na czym polega owe zadanie, ponieważ jak widzicie kolega opowiedział mi jedynie strzępki misji?

szczurek

Menda serowa
Weteran
Nie znam osoby, która tą misje wykonła. Prawdopodobnie takiej nie ma albo gracze wymyślili sobie plotke. Ja słuszałem juz kilka wersjii na temat tej misjii. Tyczyło się to podobno również wykupienia całego towaru od Wilka. Ale nigdy ta misja mi sie nie udała. Bo przecierz skoro w kolonii jest handel wymienny, to Wilk i tak zawsze będzie miał jakiś towar ( chociazby rude, a jeśli ma nie miec nic, to musimy go pobić, a to juz nie to samo... ). Moim zdaniem takowej misji nie ma.

Sługa Kruka

Member
Dzięki za odpowiedź, Szczurek! Może i masz rację, że tej misji tak naprawdę nie ma...cóż trudno. A mam teraz kolejne pytanie, również o Quentina. W takim razie, po co on w ogóle jest? Tylko dla urozmaicenia gry? W końcu ma imię, a takie osoby czasem wnoszą coś do fabuły lub jakiś fajny quest dają...

szczurek

Menda serowa
Weteran
Nie ma z nim jakiegoś bezpośredniego zadania, ale jak jesteś strażnikiem świątynnym i musisz pozbyć sie nielegalnej wytwórni ziela, to kolesie z tej jaskini koło Nowego Obozu uciekają do obozu koło kanionu trolii. Wtedy Quentin zasówa do Starego Obozu i stoi przy Skipie.

Sługa Kruka

Member
Ok, dzięx. Już myślałem, że będę musiał wgrać Gothica I znów i przejść tą misję, jeśli by ona istniała. Temat można już zamknąć.

G

Gray_Fox

Guest
To niejest plotka. Oto co znalazłem na necie.

QUOTE Witam! Słyszałem od kolegi, że jeśli pozbędziemy się Mordraga dostajemy jakieś zadanie od Fiska (lub od Sharky'ego), że nie ma on już kupca czy co

9. Paser dla Fiska
Opis:
Mordrag był paserem Fiska, pośredniczył między handlarzami ze Starego Obozu i Nowego Obozu. Po tajemniczym zniknięciu starego współpracownika prosi nas o znalezienie mu nowego człowieka.

Solucja:
Porozmawiaj z Mordragiem w Starym Obozie i spytaj się go o drogę do Nowego Obozu, zanim wyjdziecie ze Starego Obozu zaatakuj Mordraga. Gdy go powalisz powiedz mu, żeby nie pokazywał się już w tym miejscu lub dobij go bronią. Zadanie to pojawi się w dzienniku, kiedy Fisk sam do ciebie zagada i przedstawi swój problem podczas przechodzenia w pobliżu jego chaty. Po otrzymaniu zadania skieruj się do Nowego Obozu, tam podejdź bezpośrednio do Sharky`ego i spytaj się go czy nie chciałby zostać paserem Fiska. Po rozmowie udaj się z powrotem do Fiska w Starym Obozie i powiadom go o nowym współpracowniku.

Jak widać niema żadnego związku z tym Quetin. To jest zupełnie co innego.
Temat do zamknięcia, a ta misja jest tylko jej nie przeszedłem.

Sługa Kruka

Member
No dobra, a czy jest jakiś quest związany z Quentinem? Bo jak się tam idzie to on nas atakuje z tą swoją bandą, ale chyba jest jakiś sposób, żeby z nim pogadać?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom