Zadanie Odbij Kopalnie

Status
Zamknięty.

Opętany Cor Calom

New Member
Mam nadzieje że takiego tematu nie było jeśli był to ten prosze skasować .
Przybyłem do Nordmaru do Klanu Młota wziąłem wszystkie questy m.in. ten z kopalnią żeby ją odbić weszłem z ciekawości do środka żeby zobaczyć co i jak zabiłem zwiadowcę i wyszło "trochę " za dużo orków ale udało mi się ich atak odeprzeć z "małą " pomocą wojowników klanu , ale inni za bardzo oberwali i padli ,ale zginęli też Mort i Reto i czy oni są potrzebni do ukończenia tego zadania (odbij kopalnie) i będą później potrzebni i mają inne questy ?

wisnia

Member
Zadanie zakończy się jak wybijesz większość orków z kopalni, nie wiem na 100% ale jakieś qlesty chyba były z nimi związane..
Możesz też ich postawić na nogi kodami jeśli chcesz.
Na forum gdzieś było jak włączyć konsolę, jak się z tym uporasz wchodzisz do gry uruchamiasz konsolę tyldą `~ i wpisujesz spawn Reto spawn Mort (imiona z dużej litery) i powinni się pojawić :)

GOFER152

Member
W ten sposób odpadło ci pare questów ,bo prawidłowo powinieneś z Mortem powędrować po klanach i zebrać ekipe do wyzwalania kopalni , żeby się ktoś przyłączył do ciebie to musisz wykonać jakieś zadanie dla niego , ale jeśli nie zależy ci na expie to Wiśnia podał ci najprostrze rozwiązanie problemu.

krystian123

Member
Tak szkoda ludzi klika razy probowalem odbic kopalnie ,oni sa poprostu za slabi. A ja mialem jeszcze cos takiego ze wszedlem do kopalni gornym wejsciem(tam gdzie Reto i reszta ) zabilem z luku zwiadowce i przylecialo troche wojownikow i Przywodca ,zgineli szybko . Pozniej okazalo sie ze orkowie chcieli mnie scigac i wychodzili dolnym wyjsciem i moglem znalesc grupki orkow( nie duze ,kilka orkow) w Nordmarze i powiem ze lepiej mi sie odbijalo kopalnie,orkowie przychodzili do mnie stopniowo i Szamanow bylo latwo zabic nie mieli tej obstawy.

HousE

Obywatel
Jak ja odbijałem kopalnie nikt mi nie pomógł i było git. Nikt nie przeszkadzał i nie plątał się pod nogami i sam wzystkich wybiłem. B)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom