Zabójca Estabana

Status
Zamknięty.

Kanzaki

New Member
Witam. Mam problem z questem zabójcy Estabana. Mam prośbę taką żeby ktoś mi napisał co po kolei mam zrobić bo mam problemy trochę :p Doszedłem do pogawędki z kowalem i tam już nic. Stanąłem na tym że od Paula wymusiłem info małe o Huno. Słyszałem w ogóle że ten quest na 2 sposoby można zrobić. Jeżeli by ktoś mógł mi po kolei w punktach co mam zrobić na jeden sposób żeby przejść tego questa bym był wdzięczny ;)

Electric Dragon

Majster
Weteran
1. znajdujemy Senyana i go wykańczamy.
2. Niedaleko gdiześ powinien stać Emilio, który po tej walce powinien nam wydać kowala Huno
3. Tak jak pisałeś, kowal nic nie powiedział, ale jego pomocnik Paul wyda swojego pracodawcę
4. Z powrotem do kowala z tym info, dostaniesz od niego zadanie bodajże (coś przynieść, nie pamiętam dokładnie co)
5. Jak wykonamy zadanie, Huno skieruje nas do zleceniodawcy zabójstwa. Mamy się spotkać na piętrze gospody z nim, porozmawiaj po drodze z kucharzem Snafem.
6. Się dowiesz na piętrze kto nim jest ;), dostaniemy od niego zadanie byśmy Estebanowi powiedzieli kto chciał jego śmierci.
7. Esteban wyśle swoich strażników do gospody a Ty w tym czasie możesz zrobić z Estebanem co chcesz

W trakcie tego zadania, wybierałem opcje dialogowe, które wskazywały, że jestem po stronie zleceniodawcy zabójstwa.

Kanzaki

New Member
Ok wczoraj po paru próbach do tego wreszcie doszedłem bo nie zabiłem Senyna i dlatego nie chciało mi się dalej nic pokazać :p Tak to wszystko to samo zrobiłem tylko że w innej kolejności. Podziękowania i plusik dla ciebie że mi pomogłeś jakbym tego questu jeszcze nie zrobił ;)

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom