Zębowe Ziele I Bandyci (czeladnik) Problem

Status
Zamknięty.

krymex

New Member
A więc mam taki problem.

Gram w gothica II od wczoraj :rolleyes: i mam taki kłopot. Nie mogę znaleźć zębowego ziela oraz tych bandytów. Musze to zrobić bo nie będę mógł zostać czeladnikiem. Szukałem chyba wszędzie gdzie można.
Prosił bym o pomoc.

Z góry THX!

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Wyjdź Wschodnią Bramą (ta koło targowiska), miń Mike, skręć w prawo, idź kawałeczek, aż po lewej stronie będzie gąszcz, a w gąszczu jaskinia. Zębate Ziele rośnie sobie nad jaskinia/w okolicach.
I nie wiem o jakich ci bandytów chodzi. O tych co mieli przy sobie list gończy z portretem bezia?

Xingu

Member
Nie zepsuję Ci chyba gry jak powiem że w tej grze bandytów trochę jest. Możesz jakoś doprecyzować o jakich chodzi? Nazwę zadania albo co?

Zębate ziele rośnie w wielu miejscach trzeba poszukać. Jak mówi ktoś na targowisku, wyjdź wschodnią bramą (obok targowiska) i skręć w krzaczory w lewo tam rośnie większość roślin.

krymex

New Member
CYTAT(Rangiz @ 17-05-2008, 10:55) index.php?act=findpost&pid=182183
Wyjdź Wschodnią Bramą (ta koło targowiska), miń Mike, skręć w prawo, idź kawałeczek, aż po lewej stronie będzie gąszcz, a w gąszczu jaskinia. Zębate Ziele rośnie sobie nad jaskinia/w okolicach.
I nie wiem o jakich ci bandytów chodzi. O tych co mieli przy sobie list gończy z portretem bezia?

Chodzi mi dokładniej o Miecz Orka, bo Harad daje takie zadanie by mu to przynieść a można też dojśc do jakiejś jaskini z bandytami i tam by leżał ten miecz.

Dzięki za info.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Po wyjściu z miasta wschodnią bramą pójdź ścieżką w lewo, koło 2 kretoszczurów będzie jaskinia. Tam, przed wejściem do groty z bandytami( ta po prawej) będzie leżała orkowa broń.
Możesz też zrobić inaczej: Po wyjściu z miasta idź w prawo, powinieneś zobaczyć małe wzniesienie po lewej stronie, a w nim jaskinię. Siedzi tam ork, możesz osłabić go zwojami i uciekać do strażników bramy, którzy powinni go wykończyć. Tylko najlepiej zapisz przed tym grę, bo sposób jest dosyć ryzykowny ^^

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom