yy problem ?

• Thread starter Anonymous
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
A

Anonymous

Guest
Hej pomuzcie mi bo teraz mam takie cos :] znalazlem te ruiny swiatyni itd. gadalem tam z kazdym magiem nawet zebralem ornamenty oni robili jakis rytual zeby portal sie otworzyl i nie wyszlo im czy cos i jeden z magow powiedzial ze mam isc do saturasa po pierscien a saturas mi go niechce dac bo mowi ze dopuki vatras mu nie zesle ZNAKU to on mi go nie da yy:( a teraz mi powiedzicie gdzie mam znalesc maga ktory zastapi vatrasa w miescie :}?? i jeszcze mi powiedzcice gdzie znajde zbroje paladyna ale tak raczej szczegołowo napiszcie jak mozna :]:]

Kan

Member
q

Jeśli chodzi o ten znak, to gdy wyruszaż do magów Vatras daje ci wiadomość skierowaną do Saturasa, po skącząnym rytuale dajesz mu ją i po sprawie.
Następnie, zastępcą dla Vatrasa będzie Myxir, krury automatycznie uda się do Khorinis po ukańczeniu misji związanych z Krukiem
A jeśli chodzi o zbroje Paladyna znajdziesz ją w ukrytej bibliotece klasztornej, otwuż, po tym jak otwożysz dwór Irdorat, podej do lampy na końcu biblioteki i przekręć ją, otwoży się tajemne przejście. Zchodziśż na dół i rozwalasz wszystko co się rusza, W jednej z ksiąg znajduje się przepis na zrobienie runy teleportacyjnej do ukrytego pomieszczenia w którym znajdziesz panceż
To tyle

KeNZi

Member
Żeby Vatras dał Ci pierścionek musisz wypełnić zadanie ze znikającymi ludźmi, zabijając z pomocą Grega Dexteraz i pilnujących go bandytów, a potem przeczytać liścik, który miał przy sobie, w którym napisane jest, że za porwaniami stoi Kruk...

A jako uzupełnienie wypowiedzi Kan'a:
Zbroję Paladyna zdobywa się w dokładnie taki sposób, ale trzeba pamiętać, że dopiero w V rozdziale (ja nieraz robiłem przekręt omijający tego maga i wybijałem wszystkie szkielety w III/IV rozdziale, ale to bez sensu)...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom