Youtube

Thran

Che Świniara
Mam do was takie pytanie.

Czy jest jakiś sposób aby usunąć z społeczności YT debila który ciągle obraża innych i takiego jednego który kopiuje filmy tych osób które je nakręcili ? bo szczerze ja i parę osób <z 20 lub nawet 40> mamy dość tych szmaciarzy wysyłamy ciągle skargi ale jesteśmy przez YT olewani jest jakiś sposób by coś zdziałać ?

Wysoki93

Active Member
Skorzystałeś z Praw Autorskich? Jeśli dobrze uargumentujesz wiadomość do YT to powinni kolesia zablokować albo przynajmniej usunąć jego filmy.

Darth Revan (albo ktokolwiek) wiesz może jak ominąć błąd na YT:
"Film jest niedostępny w Twoim kraju."
?:(?

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Tak jak mówi Wysoki, spróbuj oskarżyć gości o łamanie praw autorskich, chociaż nie wiem, czy filmiki z gier też się pod coś takiego klasyfikują. W każdym razie, nie zaszkodzi spróbować, tylko problem może być z udowodnieniem, że to właśnie Ty (lub Twoi znajomi) go zrobiłeś.

Wysoki, spróbuj zmienić kraj (lewy górny róg) na "Cały świat (Wszystkie kraje)" - powinno pomóc.

Pozdrawiam

Thran

Che Świniara
To jednego powinniśmy mieć z głowy ale co z drugim który też daje filmiki i w dodatku obraża w nich innych ?

Wysoki93

Active Member
Podaj linki do tych filmików
Jeśli obraża w nich kogoś dosłownie to także musi być jakiś paragrafik, bo przecież to musi być gdzieś zabronione.
Jeśli obraża kogoś niedosłownie, to już z tym może być problem :/

Do góry Bottom