Youtube Na Wi-Fi

Status
Zamknięty.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Wiem że to temat o komputerach ..bla bla bla.. ale nie ma tu działu o telefonach a ja właśnie ma taki problemik.

Otóż moja narzeczona kupiło sobie nowego fona tzw. Motorole VE66 (zależało jej na funkcji wi-fi oraz taniego telefonu). Podczas oglądania filmók na sronie youtube zabiera pieniądze z konta mimo iż włączony został wi-fi i nie powinno zabierać pieniędzy.

Jak ktoś będzie umiał pomóc to prosze napisać gdzie wejść w ten telefon ,w jakie ustawienia itp.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Mam to samo w mojej omni i o dziwo, nie ma na to innego rozwiązania jak od konfigurować telefon, by nie łączył się z netem poprzez sieć. Wtedy będzie korzystał tylko i wyłącznie z wi-fi. Nie wiem, czy tak jest we wszystkich fonach, ale u mnie to było jedynym rozwiązaniem. Także poszukaj na necie jak skonfigurować tą motorole na połączenia z netem przez sieć, będziesz wtedy wiedział jak zrobić w odwrotną stronę.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Nie wiem jak jest na Motoroli, ale najlepiej zrób nowe ustawienia internetowe, oczywiście błędne to nie będzie ich używał i będzie łączył się tylko przez wifi.

Vendetta

Deathproof
VIP
Zadzwoń do biura obsługi, niech Ci prześlą nowe ustawienia. Kilka razy mi pomogło;)

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
dobra youtube mi "działa pod wi-fi czyli nie pobiera opłat tyle że natsął kolejny problem

gdy uruchomie dowolny filmik mam czarny obraz i wyskakuje "błąd sieci"

V te biuro obsługi klienta olewa mnie z przodu , z tyłu i z boku

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom