Xardas - Saturas - Sniacy - ;( ?

Status
Zamknięty.

juliX

New Member
hah no wiec udalo mi sie dojsc do Xardasa i potem do tego orka... on chce jakies ulumulu to ocb z tym?

dobra niewazne, no wiec mam isc do nowego obozu do Saturasa... wiec ide i nie wiem co mu powiedziec bo czego nie powiem to mam wpisane do niezaliczonych, wiec ocb?

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Człowieku, trochę dokładnie proszę.

CYTAT
hah no wiec udalo mi sie dojsc do Xardasa i potem do tego orka... on chce jakies ulumulu to ocb z tym?

Musisz iść do Nowej Kopalni i znaleźć orka.
CYTAT
Wejdź do kopalni. Wewnątrz czekają Cię trudne walki ze strażnikami. Dokładnie zbadaj kopalnię, zabijając wszystkie pełzacze(i zbierając ich płytki). W jednym z najniższych korytarzy znajdziesz Orka. Poprosi Cię o odnalezienie mikstury leczniczej. Mikstura zanjduje się bardzo niedaleko, w szczelinie między skałami. Daj miksturę Orkowi. Ten zdecyduje się wykonać dla Ciebie Ulumulu.

CYTAT
dobra niewazne, no wiec mam isc do nowego obozu do Saturasa... wiec ide i nie wiem co mu powiedziec bo czego nie powiem to mam wpisane do niezaliczonych, wiec ocb?

Jakie to zadanie dokładniej, które zostaje ci niezaliczone.

Karpielek

VIP
VIP
Napewno chodzi mu o zadanie Xardas Nekromanta. Wyjasniam: Gdy znajdziesz kamienie ogniskujace Saturas wysle cie do starego obozu i dowiesz sie ze wszyscy magowie ognia zgineli. Tylko Milten ocalal. Dlatego Stauras wysyla cie do wiezy Xardasa zeby pomogl im z zdetonowaniu kopca rudy.A Xardas powie ci ze zdetonowanie kopca nie jest rozwiazaniem na zniszczenie bariery. Wracasz do Saturasa i mowisz mu ze nie jest tak jak mysli. I dlatego to zadanie zawsze nalezy do niezaliczonych. Reszte wytlumaczyl ci Rangiz... Pozdro:)

Najemnik@

Member
Jak wychodzisz z jaskini nowego obozu to kieruj sie caly czas w lewo tam spotkasz gorna i razem pojdziecie.
To tam gdzie zwykle trenowal Cord ze swoimi najemnikami.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom