Xardas Om Studio - Witajcie.

Xardas OM studio

New Member
Witam. Danych personalnych nie zdradzę, ale dla prostszej komunikacji - mówcie mi Ignis albo po prostu XOM (XardasOM).
Zarejestrowałem się, bo widziałem, że to forum również tworzy własne filmiki o Gothicu. Tak więc mam pytanko - czy ktoś miałby ochotę zapisać się do dubbingu? Przydałoby się kilka osób, w tym jakaś kobieta. Próbka mojej twórczości jest tutaj:
http://xardasomstudio.blogspot.com/

Thran

Che Świniara
Sorry żę ci to powiem, ale twój pierwszy filmik to porażka i nie bierz tego do siebie a pracuj dalej a czemu porażka ?

Ivona.
Bluzgi.

Jeśli to miała być parodia to ok ivonę przeboleje ale bluzgów już nie ;)

Fahrenheit

Pimpu?
Straszne nudziarstwo, ni to parodia, ni poważny filmik. Do tego prymitywny humor i bluzgi :)

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Nie no, mi się to nawet spodobało ; p Idź do mojej starej xD Przyznam, że filmik nie był zły, próbuj dalej i nie słuchaj Fahrenheita :p

PS. No i witam :D

Xardas OM studio

New Member
Dzięki za dobre słowo... niektórzy nie rozumieją, że to jest mój PIERWSZY filmik. Więc ogólnie bardziej skupiałem się na tym, żeby w ogóle go nagrać i spróbować kilku różnych rzeczy...
Teraz biorę się za nagrywanie serii filmików, które będą opowiadały o życiu Xardasa, od narodzin po grób (gwoli ścisłości - fabuła będzie moją wizją jego życia, więc niezgodności z fabułą Gothica będą się jak najbardziej pojawiać).

Thran

Che Świniara
Dzięki za dobre słowo... niektórzy nie rozumieją, że to jest mój PIERWSZY filmik. Więc ogólnie bardziej skupiałem się na tym, żeby w ogóle go nagrać i spróbować kilku różnych rzeczy...
Teraz biorę się za nagrywanie serii filmików, które będą opowiadały o życiu Xardasa, od narodzin po grób (gwoli ścisłości - fabuła będzie moją wizją jego życia, więc niezgodności z fabułą Gothica będą się jak najbardziej pojawiać).

Chcesz stworzyć coś w stylu "Młodości Xardasa" ? wykonanej lecz usuniętej przez Bastrada ? pozostaje mi życzyć powodzenia w pracy i czekać na efekty ;)

Xardas OM studio

New Member
Nie wiem czy dziękować czy uznać za ironię. Co znaczy "wykonanej lecz usuniętej przez Bastrada" ? Bo to, że ktoś wymyślał jakąś młodość Xardasa przede mną jest pewne, to chyba najważniejsza postać w całym Gothicu, jak dla mnie to i ważniejsza niż sam Bezi... Ale jeśli masz na myśli, że zamierzam opierać się na czyimś scenariuszu, to nie, w żadnym wypadku. Fabułę wymyślam sam.

Thran

Che Świniara
Nie nie nie, ja nie mówię że opierasz się na jego scenariuszu ;) coś ci się zdaje :p a co do dziękowania czy uznania za ironię, twój wybór :xd:

Do góry Bottom