Wytapiacze Rudy?gdzie?

Status
Zamknięty.

Everon_92

Member
Taki temat już był,ale zbytnio mi nie pomógł,i go zamknięto:p

A więc po odbiciu ślicznej kopalni "Hutnik"w klanie Młotka ide do Kombiwara(Invara:p)no i chce zostać wytapiaczem.No on mi karze podróżować po świecie,poznawać nowych ludzi,poszerzać horyzonty,rozwijać zainteresowania i za kilkanaście lat wykuć mu specjalny miecz,który mu za 10 sekund oddałem.No i on jak zwykle żeby nie było za łatwo ma jakieś "ale".No ale jak człowiek gra w Gothica to sie idzie do tego przyzwyczaić.Mam zdobyć zgodę pozostałych 3 wytapiaczy.Na pierwszy rzut oka zadanie banalne 3 teleporty i po sprawie.No ale to by było zbyt oczywiste.No i tu zaczynają się schody bo po tepsie do Klanu Owczarka stwierdzam że gościa-kowala wcieło,wiedząc co będzie w Klanie Zapały tepse się tam i bez zdziwienia stwierdzam że drugiego ślusarza też nie ma.Pierwsze skojarzenie:"Co to kur*a Gey-Party z młotkami??Do Pedra nie leciałem bo nie chciało mi się dymać taki kawał,nie wiem czy także uczestniczy w tej zabawie w chowanego.Ni tu moja prośba:czy znajdzie się dobry człowiek o czystym sercu,jasnym umyśle i chęcią niesienia pomocy bliźniemu który zaznaczyłby mi na mapie(ewentualnie może być GPS)położenie aktualne wszystkich 3 walimłotków??Najlepiej żeby to była mapa grobowców czy inna taka wyraźna,bo jeśli chodzi o Nordmar to ni h*ja nie nie mogę połapać co jest gdzie,cały czas latam na pałe bo ta cała kraina ni w pi*de ni w oko :angry: No i nie piszcie że just tu czy tam bo i tak gościa nie znajdę,szkoda zużywać farbę na klawiszach.

Ostatnim razem jak przechodziłem to wogóle dałem sobie spokój z szukaniem,jak tylko zobaczyłem że goście nawiali bo wiedziałem że i tak nie znajde.Z góry THX dla kogoś kto pomoże biednemu stworzeniu.

Pozdroo

Phantom Lord

Active Member
Ciężka sprawa. Nordmar to paskudna dziura (grobowca Bereka szukałem dwa dni :D), ciężko gdziekolwiek trafić, a ciągłe tępienie pasożytów nie wchodzi po pewnym czasie w grę. No uruchomienia G3 mnie nigdy więcej nikt nie namówi, więc jedyne co mogę, to pomóc Ci moimi źródłami.

Sprawdź mapę. Są tam oznaczeni wytapiacze. Z tego co pamiętam, ten obok Klanu Ognia był uwięziony przez orków niedaleko klanu, inny siedział w domku za Klanem Wilka i narzekał na ż/rzycie, a trzeci na jakimś wzgórzu rąbał skały kilofem. Musisz tam tylko pobiegać.

Everon_92

Member
Dzięki PL ale ten kto zrobił tą mapę to zasługuje na strzał w czoło z Glauberyta.Po prostu chyba na pałę powstawiał kropki gdzie mu się podobało i myślał że będzie git,niech się frajerzy męczą.Wczoraj w nocy przez 2 godziny szukałem Larsona.I jak on jest pod 17 to ja jestem Święty Mikołaj a jakoś nie widzę na sobie czerwonego pedalskiego wdzianka i brody.O 3 nad ranem się poddałem,zaraz będę próbował znaleźć resztę ale czarno to widzę :angry:

MichałABG

Member
na tej mapie Larson jest zaznaczony po prawej stronie ścieżki, a z tego co pamiętam to on się znajduje po lewej stronie ścieżki przy ognisku.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom