Występ In Old Camp :d

Status
Zamknięty.

Lord Sandro

Member
normalscreen0020bp.jpg

Oto występ w starym obozie
biggrin.gif

Oceńcie czy wam sie podoba
tongue.gif
tongue.gif
tongue.gif

Pozdrawiam
biggrin.gif

Kan

Member
Można wiedzieć jak to zrobiłeś. Kiedyś użyłem programiku do odtważania dialogów z Gothica i w jednym z dialogów była właśnie mowa o tym zespole grającym przy zamku. Ale nigdy mi się nie zdażyło aby coś się tam działo. Ten zespuł zazywa się chyba In Extremo

Ceasar

Member
Mi sie nawet podoba
biggrin.gif
. Fajnie to zostało zrobione, na marginesie, ja bym tak chyba nie umiał
cool.gif
... Pochwal się, jak to zrobiłeś, bo po wypowiedzi Kana, nie bardzo zrozumiałem?

Potak

Member
Bomba
biggrin.gif
Jak to zrobiłeś??? Super
laugh.gif
Disco w Starym Obozie
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Lord Sandro

Member
pomógł mi w tym szaman
tongue.gif
cool.gif
..powiem jedno-nasz klub FCG wszytko potrafi
biggrin.gif

-dobre programy
-dobre pomysły
-rewelacyjne wykonanie (sami widzicie ?
tongue.gif
)
3&1 FCG
biggrin.gif

Pozdro !
biggrin.gif
tongue.gif
tongue.gif
biggrin.gif

Kan

Member
A mi się wydaję niestety że wkręcasz, wiem że w gothic 1 są dialogi związane z jakimś zespołem grającym ne tej estradzie. Gdzieś też słyszałem że jest kod na gości którzy grają. Bez obrazy ale ja ci nie więże i tyle
dry.gif
A jak to sklepałeś jakimś programem to powiedz jakim ?

Lord Sandro

Member
nie moge ci powiedzieć jakim programem bo to jest tajemnica klubu FCG-FAN CLUB GOTHIC!!! Dałem zdjęcie a ty masz ocenić czy ci sie podoba czy nie a nie wypytywać jak to zrobiłem..na przyszłość czytaj dokladnie polecenia!
dry.gif

Pozdrawiam

viqux

Member
Normalnie odjazd! Bardzo fajnie to zrobione, z pomysłem, co najważniejsze. Najlepszy jest koleś, co pluje ogniem... Ta kapela też niezła. Zrób coś podobnego, bo fajnie ci się udało. Moja ocena 10/10

Blizna

Member
QUOTE (Lord Sandro @ 13-06-2005, 12:33) nie moge ci powiedzieć jakim programem bo to jest tajemnica klubu FCG-FAN CLUB GOTHIC!!! Dałem zdjęcie a ty masz ocenić czy ci sie podoba czy nie a nie wypytywać jak to zrobiłem..na przyszłość czytaj dokladnie polecenia!
dry.gif

Pozdrawiam
Więc pewnie ściemniasz że to ty zrobiłeś myślisz że nie widziałem zdjęć tego typu...
Jak to ty zrobiłeś to powiedz jakim programem bo ja też moge wrzućić tu coś takiego i powiem oceniajcie i nie tłumacz tego waszym klubem bo chyba każdy ma prawo poznać ten program:/

Lord Sandro

Member
po pierwsze pomagał mi Szaman, po drugie-nie kryje sie klubem..taka jest prawda, a po trzecie-klub nie wyjawia swoich tajemnic...to tak jak bym wyjawił w jaki sposób werbujemy członków-jednej z tajemnic
tongue.gif
tongue.gif
Jak dołączysz do klubu (jezeli chcesz) to sie po odpowiednim czasie dowiesz..ja dałem zdjecie, wy macie ocenić. Thats all.
Pozdrawiam
biggrin.gif
tongue.gif

Blizna

Member
QUOTE (Lord Sandro @ 13-06-2005, 14:52) po pierwsze pomagał mi Szaman, po drugie-nie kryje sie klubem..taka jest prawda, a po trzecie-klub nie wyjawia swoich tajemnic...to tak jak bym wyjawił w jaki sposób werbujemy członków-jednej z tajemnic
tongue.gif
tongue.gif
Jak dołączysz do klubu (jezeli chcesz) to sie po odpowiednim czasie dowiesz..ja dałem zdjecie, wy macie ocenić. Thats all.
Pozdrawiam
biggrin.gif
tongue.gif

Dobra spoko nie chcecie wyjawiać sekretu ale przecież to nie wy stworzyliśćie ten program nakturym zrobiliśćie tego screnna więc myśle że każdy ma prawo z niego korzystać...
A ja doputy dopuki nie zobacze dowodów że to ty zrobiłeś nie uwierze i nie ocenie...

R

ReZiWiz

Guest
gołym okiem widzę, że to nie twoja praca... Dlaczego? Tego screena widziałem kilka miesięcy temu na zagranicznej stronie o gothicu World of Gothic. Pozatym screen był specjalnie wykonany z targów E3. W wersji beta był ten zespół, lecz panowie z PB zrezygnowali z tego. Ja powiem tyle, że lubie grzebać w plikach gothica
wink.gif
Kilka dni temu znalazłem właśnie tą piosenke co grał ten zespół na tej drewnianej estradzie
tongue.gif

Jeszcze małe info odnośnie tego zespołu możecie znaleźć pod tym adresem

Blizna

Member
Hahaha ściemniaczu jeden wyszło szydło z worka i myśle że za okłamywanie useruw powinieneś dostać ostreżenie.
Człowieku chciałeś wszystkim zaimponować a śie zbłazniłeś,chciałeś być kimś a jesteś nikim. LIAR!!

Lord Bezimienny

Weteran
Weteran
Skoro Lord Sandro ściemniał to chyba należy temat zamknąć, ale to że oszukiwał nie znaczy że screen mi się nie podoba. Jak dla mnie bomba, tylko jeśli byście mogli wstawcie tutaj kod na tą ekipę albo co zrobić by ją zobaczyć bo chciałbym też w swoim domu posłuchac ich muzyki.

Pozdrawiam

Lord Sandro

Member
jeju..jakie robicie problemy...
dry.gif
dry.gif
dry.gif
dry.gif
..chcecie znać prawde?? Prosze bardzo..pawian przesłał mi to zdjecie i kazał abym umieścił na forum..jezeli niewierzycie to zapytajcie sie go...
dry.gif
dry.gif
ale że był na innej stronie to niewiedziałem..eee

Blizna

Member
QUOTE (Lord Sandro @ 13-06-2005, 16:23) jeju..jakie robicie problemy...
dry.gif
dry.gif
dry.gif
dry.gif
..chcecie znać prawde?? Prosze bardzo..pawian przesłał mi to zdjecie i kazał abym umieścił na forum..jezeli niewierzycie to zapytajcie sie go...
dry.gif
dry.gif
LOL to po co piszesz że ty to zrobiłeś i wyjeżdżasz mi tu z jakimiś tajnymi organizacjami i klubami!!
Głupie tłumaczenie jak zawsze...

Lord Sandro

Member
QUOTE (Blizna @ 13-06-2005, 16:27) QUOTE (Lord Sandro @ 13-06-2005, 16:23) jeju..jakie robicie problemy...
dry.gif
dry.gif
dry.gif
dry.gif
dry.gif
dry.gif
LOL to po co piszesz że ty to zrobiłeś i wyjeżdżasz mi tu z jakimiś tajnymi organizacjami i klubami!!
Głupie tłumaczenie jak zawsze...
eee...czy ja powiedziałem ze to ja robiłem?? niewydaje mi sie...bo ja powiedziałem za pawian mi pomagał..a zresztą..czy to jest teraz takie ważne..przecież to zdjecie NIE POKAZAŁO SIE NA FORUM wiec chyba możecie oceńcić prawda a nie robić jakieś problemy czy ja to zrobiłem czy jakaś firma.
Pozdrawiam

paniscus

Member
No siema!!
Co tu dużo mówić zajefuckenbiste
laugh.gif
rolleyes.gif
biggrin.gif
laugh.gif
biggrin.gif

zabawne i w ogóle. Podobało mi się.

NaRka

PS. Szkoda tylko, że nas zrobiłeś w konia i nie powiedziałeś od razu, że to nie twoje. Nie ładnie... nie lubie jak robi się ze mnie idiotę
mad.gif
mellow.gif
mad.gif

Gothi

Pain Donkey
Weteran
Temat o In Extremo był łącznie z kodami na ten zespół [sam go zakładałem]. Kto chętny powinien znaleźć.

A co do samego In Extremo polecam ich 2 kawałki: Wind i Vollmond
wink.gif

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom