Wysepka

Status
Zamknięty.

Wyalienowany

New Member
Nie zastanawialiście się nigdy co jest na wyspach wokoło kontynentu? Ja tak i tak dzisiaj odwiedziłem jedną z nich, właśnie tą:
mapkana7.png

Znalazłem na niej domek, o taki:
domeczekby1.png

A w środku... tego pana:
wisieleckv2.png

Umie to ktoś wyjaśnić?

Jeśli to już było to ja chyba nie umie używać opcji szukaj :/

BTW. Mój pierwszy post na forum mimo, że konto mam od dawna.

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Hehe, ciekawa sprawa, nigdy w sumie nie pływałem po okolicznych wysepkach w około kontynentu.
Ale czasem jak widać warto, bo wiele ciekawych rzeczy można znaleźć ;]

W G2 pamiętam jak grałem pierwszy raz, z ciekawości popłynąłem na tą wyspę gdzie złodzieje z Khorinis trzymają łupy, oczywiście nie wiedziałem w ogóle że coś tam się znajduje, ale jednak mile się zaskoczyłem.

Szukaj więcej takich lokacji, bo to interesujące co autorzy poumieszczali na nich ;)

Wyalienowany

New Member
Jutro wkleję więcej zdjęć, bo dziś już raczej nie zdążę.

I jakby sie ktoś pytał: tak użyłem kodu na nieśmiertelność, aby nie przeszkadzały mi ewentualne potwory.

BTW. Jak zmniejszyć rozmiar obrazka, nie chodzi o rozmiar pliku tylko wymiary :D

Karpielek

VIP
VIP
Bylem na tej wysepce!! Ciekawe miejsce ;) Wogole na Calym Varancie jest wiele ciekawych lokacji o ktorych nawet nie wiemy! Bylem rowniez w Nordmarze i znalazlem mala drozke do morza :) Fajne miejsce i ladne widoki :D

Wyalienowany

New Member
Na największej wyspie jest jedna ze Skrzyń, więc nie robiłem tam zdjęć.

Na tej wyspie:
3wyspakg8.png

Jest tylko trochę topielców i krwiopijców. Są też 2 zawalone wierze.

Na następnej nie ma nic ciekawego poza paroma jaszczurami. (zwykłymi i ognistymi)

A na ostatniej wyspie jest kilka ogrów i chyba 2 topielce, prócz tego zawalona chatka, 2 kufry i ludzki szkielet "siedzący" przy ognisku, niestety zdjęć nie ma, bo zamiast w Print Screen trafiłem w jeden z klawiszy F1-12 i wczytałem szybki zapis :D

To Ty ładnego zeza masz, ja mam PrintScreena kompletnie w innej części klawiatury niż F1-12 :p - Feo
Może ma laptopa, gdzie PrintScreen jest obok F12 :p - Daria

Nie nie mam laptopa, ale PrintScreen mam tuz obok F12 :D

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Ta chatka to chyba chatka rybaka.Ale rybak powiesił się bo nie było ryb ;) Ale tak na serio to miały być chyba Wyspy Południowe o których była mowa w G2.Ale coś nie wyszło PB :D

A co do Print Screen to też mam go obok F12...po prawej stornie F12:)

damiannowak

Member
To napewno nie miały być wyspy południowe ^^ Myślę że autorzy niczym się nie kierowali umieszczając tą lokacje, poprostu taki smaczek :D

Patyk

New Member
Po zainstalowaniu patcha 1.7 znajdziesz w domku poza zwlokami xD pare fajek, monet i paczke ziela ktora mozesz sprzedac Lesterowi (cpun jeden ^^)

Imienny

Member
Byłem na tej wysepce bo chciałem odwiedzić wszystkie wyspy wokół kontynentu. Jeszcze nie byłem na wszystkich wyspach ale to co na razie widziałem mnie nie zawiodło. Tylko nie wiem czy są tam jeszcze jacyś żywi ludzie.

HousE

Obywatel
Też byłem na wysepkach na kontynencie i nic wielkiego nie znalazłem oprócz paru tropów i potworów...
Nie chciało mi się pływac więc latałem (bez patcha) tak było szybciej .

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom