Gothic 1 powinien pójść, a Gothic 2 to zapomnij. Nie dość, że będzie ci animacja skakała, to jeszcze gra będzie ci często wychodziła do windowsa. QUOTE skad sciagnac gothica??
No comments
ja Ci mowie ze CI pojdzie nie masz sie czego obawaic,no ale oczywiscie nie dawaj ustawien na maksa
tylko jakos tam kombinuj napewno pojdzie,sciagnij pelna.
G1 raczej na bank pójdzie, w końcu masz legendę akceleratorów graficznych
W G2 z tego co zauważyłem sporo zależy od ilości RAM-u, a tego nie masz znów tak mało.
Co do drugiego pytania- proponuję ściągnąć z... półki sklepowej do folderu:"Koszyk" i wszystko skopiować do: "Kasa sklepowa" . A tak poważnie, to G1 jest dostępny za grosze w ładnym opakowaniu, z instrukcją i gwarancją. Nie lepiej tak?
Gothica kupisz np w supermarketaaaach, hehehehe... Znając wszystki Geant'y i Real'e kupisz tam za 20zł. Albo w jakimś Empiku czy jaki pies również za 20 dychy. A czy G1 pójdzie: Ja mam 800mhz P2, 512sdram, GeForce 2 - 64mb, i chodzi naprawdę miodnie : P Max ustawienia i dalej śmiga : ] Tobie pójdzie na pewno, ale radzę rozdzielczość na 800x600 ustawić ^^' A co do demka: http://www.google.pl na pewno coś się znajdzie : P
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.