Wszystko Się Skasowało

Status
Zamknięty.

tosiapl

Member
Witam
Instalowałem dzisiaj Gothic I, i po 30 minutach się spostrzegłem, że ten Gothic skasował mi całego G2NK razem z save itp. Po prostu nałożył się na niego. Na save miałem zagrane ok. 60h + save brata 30h
Można je jakoś odzyskać? -.- Jakoś cofnąć dysk o 1h czy coś ?
Pozdro

Pax

Member
Chyba po Tobie. Zawsze instaluj cokolwiek, grę czy użytkowy, nie według ustawień producenta tylko według własnych. poadsz wtedy własne nazwy folderów i ścieżki dostępu do nich. Współistnieją wtedy wszystkie Gothiki jednocześnie w kompie z własnymi ustawieniami i sejwami. Jeśli masz jeden twardy dysk w kompie to na samym początku podziel go na trzy części. C: na system wielkośc zależna od rodzaju systemu, D: na gry i programy, E: na dane czyli fotki, muzę, filmy i takie różne małe pliki, tam też można trzymać kopie sejwów. dysk 250GB bym podzielił C: 20GB dla XP, D: 80-100GB, E: 150-130GB

Szeryf1592

Pomocnik Magów Wody
Bardzo dziwne,że G1 nałożył się na NK. Jak zawsze instaluję G1,to mam go w jednym folderze zatytułowanym "Gothic" ,a NK w drugim folderze zatytułowanym "Gothic 2" . Musiałeś mieć chyba NK w folderze "gothic". Przykro mi ,że skasowały ci wszystkie save'y, zwłaszcza,że byłeś tak daleko. Zawsze kopiuj sobie save'y w jakieś bezpieczne miejsce i w razie czego możesz je w każdej chwili wkleić.

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom