World Of Warcraft

T

Thran

Guest
Znana każdemu gra ja osobiście gram na privach ale niebawem będe szedł na Global na realm Vek'Nilash kto tam gra ? a na privach to ja gram od maja tego roku i większośc serverów ma takie bugi że głowa boli ale to się niebawem zmieni gdyż WoWemu is dead a Mangnos is your hope to oznacza że privy będą wchodzić w nową erę dośc o privach pora na global jak wiecie w tym roku wychodzi dodatek do Burning Crusade Baa nawet na privach są już prace nad emu do bety osobiście ja mam takie sobie zdanie no poza tym że sknocili klasy u Draenei bo Paladin i Shaman jednocześnie ? to głupie jest !

EdGaR

Member
Ja gram na globalu :) Od początku wakacji (dość krótko ;p) Gram na Burning Legionie (chyba najwięcej polaków tam jest, chociaz przypałów tam nie brakuje ;/). Na privach się za bardzo nie znam, ale z tego co słyszałem to dobrze, że na nich nie grałem ;p

Burning Crusade Baa nawet na privach są już prace nad emu do bety osobiście ja mam takie sobie zdanie no poza tym że sknocili klasy u Draenei bo Paladin i Shaman jednocześnie ? to głupie jest !

Nom dodatek cąlkiem fajna sprawa chociaż niektóre rzeczy zapowiadają się masakryczne np. ci paladyniu o hordy wtf? wszystkie błogosławienstwa "światła" dla "złych chłopcow" trochę głupie ;/ A co do samego dodatku to fajnie się zapowiada nowa kraina, latające mounty, 70 lvl ;)
A dla zachęty dam filmiki
jak nie grać
jak grać

Pozdrawiam ;)

T

Thran

Guest
Jak grasz na Burning Legion to pewnie już dąrzyłes spotkać Fear Tauren Druida co :p

Co do privów to w sumię w połowię jest czego załować bo większość bugów tak ot poprostu już powoli znika.

Do góry Bottom