World Of Tanks

Status
Zamknięty.

Lurtz95

New Member
Witam.
Chciałbym zachęcic do grania w gre World of Tanks.To gra,w której można kupowac czołgi z 2 wś,polepszac je i brac udział w bitwach.Jeśłi jest ktoś zainteresowany wspólną grą to proszę pisac na moje gg:23828219 lub 25772697.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Tytuł ten ma ukazać się na jesieni 2010 roku, już odbywają się jego zachodnie beta testy (rosyjskie miały miejsce wcześniej). World of Tanks przeniesie nas na "epickie pola bitwy II wojny światowej", gdzie staniemy w szranki z innymi "kowbojami stali" (ech, te rosyjskie sformułowania...) z całego świata.

Gra zaoferuje możliwość pokierowania jedną z ponad 150 opancerzonych maszyn bojowych z tego okresu, w tym czołgami amerykańskimi, niemieckimi i rosyjskimi. Dostęp do nich (a także różnych ich wersji oraz modyfikacji, które będzie można samodzielnie wprowadzać) będzie otwierał się wraz z postępami w rozgrywce, ta zaś pozwoli poznać różne oblicza pancernej wojny - od szybkich rajdów lekkimi tankietkami, po "snajperski" ostrzał prowadzony przy użyciu howitzerów.

Ponieważ to gra sieciowa, ważna ma być współpraca między graczami/dowódcami czołgów, World of Tanks będzie więc wzbogacone o proste elementy strategiczne. Sercem gry ma być system kojarzenia graczy, dzięki któremu oczekiwanie na dołączenie do sesji ma być krótsze, niż minuta, zaś w potyczkach sieciowych uczestniczyć będzie mogło ponad 60 graczy jednocześnie.

[yt]uEdjp72F9l0[/yt]

Kto wie może warto bliżej się przyjrzeć :)

hahahhaha, że to niby trailer xD
[yt]nvlnTlWPInQ[/yt]​

Razor13

Member
Słyszałem o tej grze ale nie podoba mi się nie lubię czołgów itp .. Ale ja ci nie mogę zabronić , ten trailer to nic nic nie mogę się dowiedzieć ale ją znam nie lubię ^^

Zomin

Member
O ile się nie mylę, to póki co trwają beta testy... I niektórzy mają już tak dopakowane czołgi, że potrafią wyłączyć cię z gry jednym strzałem. Poczekam na pełną wersję i reset pojazdów.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom