Witam

Myszor23

New Member
Na imię mi Mikołaj. Z serią Gothic mam stycznośc od 2005r. wtedy też zakupiłem ,,play'a'' w którym był Gothic 1. Gram mnie wciągła od pierwszego włączania, potem nadeszedł równie doskonały Gothic 2 Noc Kruka, i lekkie rozczarowanie Gothic 3. Ogromnie rozczarowanie nadeszło z dodatkiem ,,Zmierzch BUgów. Ale przynajmniej patche umożliwiły bezproblemową grę. W Arcanie nie miałem okazji grac. Gothic 1 i Gothic 2 Noc Kruka poprzechodziłem na wszelkie sposoby po 10 razy :D

Electric Dragon

Majster
Weteran
Witamy na forum Myszor. Na wstępnie gratuluję Ci wygranego egzemplarza Wieśka drugiego :) Oby Ci umilił chwile nudy.

Na forum, jeśli zostaniesz tutaj dłużej, na pewno znajdziesz coś interesującego dla siebie. Jeśli nie będziesz podpadał moderatorom, możesz spokojnie bytować u nas.

Baw się dobrze.

Dzięki nadchodzącemu CD Action w końcu sobie uzupełnię kolekcję gier o G3 i ZB

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Witaj na forum :) Przeczytaj regulamin, żeby nie mieć głupiego przypału na początku kariery. Jak posiedzisz dłużej to zobaczysz różne urozmaicenia szarej, forumowej rzeczywistości, czyli Zakon Świętego Miecza (zakonnicy tworzą encyklopedię Gothic i Risen), Gothic Magazine (magazyn poświęcony serii Gothic i Risen, który swoją siedzibę ma właśnie na Gothic Up) oraz Gildie, czyli taki nasz system podobny do PBF.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Dzięki nadchodzącemu CD Action w końcu sobie uzupełnię kolekcję gier o G3 i ZB

Mi tu mi tu ;)

Gratulujemy zwycięzcy konkursu. Obyś miło spędził czas przy Wiesławie :D

Baw się dobrze :)

Myszor23

New Member
Też mam nadzieje że Wiedźmin 2 zaspokoi moje oczekiwania, pierwszy Wiedźmin był doskonały, oczekuję równie doskonałem kontynuacji :D

Do góry Bottom