Witam

Dżejvier

New Member
Witam. Przestawiać się nie będę, to nie w moim stylu, ale mogę opowiedzieć trochę osobie. Przede wszystkim interesuję się wszystkim co żyje, trochę przedmiotami ścisłymi, preferuję aktywny styl życia, a gardzę ludźmi biernymi... jestem z centralnej Polski, mam przejawy szowinizmy, ale skinem nie jestem ;p Mam nadzieję, że zawitam tutaj trochę długo :)

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Witam!
Zapoznaj się z tematem poniżej:

http://gothic.org.pl...h-uzytkownikow/

Stosuj się do regulaminu, bądź aktywny i jak masz ochotę, wgryź się w forumowe życie trochę mocniej.

mam przejawy szowinizmy

Nie bardzo wiem co to znaczy... Chyba miało być: mam przejawy szowinizmu.

a gardzę ludźmi biernymi

Możesz gardzić, bylebyś nie dawał upustu tej pogardzie innym użytkownikom, to samo zresztą dotyczy szowinizmu ^_^

Any way, baw się dobrze. Pozdrawiam

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Witamy

Każdy charakterek swój ma byle za bardzo z buciorami w innych nie włazić. Powodzenia na forum. W razie pytań... po prostu pytaj xD

piotr96r

New Member
Witam wszystkich użytkowników.Mam na imię Piotr,mieszkam 8km od Bełchatowa.Lubię piłkę nożną i siatkówkę.Lubie matematykę,język polski i religie.Pozdrawiam wszystkich użytkowników. :D

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
piotr96! i super, ale jak chcesz się przedstawić i wszystkich powitać, to nie bój się założyć władnego tematu.... Serio.. zrób to jak należy ;)

Black-Men

Member
Witam , miło Cię poznać zapoznaj się z regulaminem i nie spamuj tego forum ;)

Do góry Bottom