Witam Was! Mam na imię Kacper, mieszkam w okolicach Łodzi ( zadupie ), jestem jeszcze młody, gdyż mam 10 lat. Hmm... Powiem, że lubię i umiem grać na gitarzę. Uczę się na niej grać już 3 rok :lol:
Serdecznie witamy! Mamy nadzieję że zagościsz tu na dłużej. Masz dopiero 10 lat? Widziałem twoje grafiki. Jak na takiego młodzika to całkiem niezłe. Zapraszam do przeczytania regulaminu:Regulamin Życzymy miłego pobytu na forum
Pozdrawiam Karpielek
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.