Witam

palpatin

New Member
Mam na imię Tomek, rozpracowałem wszystkie części gothic'a grając jako mag, paladyn, najemnik, cień, buntownik itd. :p

Co do Gothica:
ze wszystkich części najbardziej podoba mi się dwójka, panuje w niej świetny klimat, trójka jest zbyt rozlazła według mnie...

daria

Szejn
Weteran
Możesz powiedzieć coś więcej o sobie?? :p Zainteresowania, miejsce zamieszkania, wiek itd. itp.
Masz podobne zdanie o Gothic'u co ja... G2 wymiata, a G3 nie pasuje do niego :p

Poza tym witam Cię serdecznie i pisze tego posta z nadzieją, że jeszcze tu zajrzysz - w przeciwieństwie do niektórych piszących w tym dziale i odchodzących z rangą niewolnik :p

Pozdrawiam, Daria.

palpatin

New Member
Pewnie, że zajrzę ;)
Cóż jeśli chodzi o zainteresowania to zdecydowanie informatyka ;) lubię też sporty drużynowe, gry typu ogame.pl.... lubię zimne piwo B) i kobiety :rolleyes: mieszkam w dalekich okolicach Częstochowy... Jeżeli jeszcze nie zaspokoiłem Twojej ciekawości to postaram się poprawić, tylko napisz co jeszcze chcesz wiedzieć ;)

PS miałem nie pisać, ale co mi tam interesuje się jeszcze aktorstwem, jak oglądam film to zwracam uwagę na rzeczy, których pozostali nie widzą, tj. mimika, intonacja, ruch, takie mam zboczenie ;)

Wenzelzxc

Member
Pozdro for you korzystaj mile z fora :D :D i badz dla wszytkich spoko i nie spanuj xD

Do góry Bottom