Witam!

Goran

Member
Witam!

Jestem Goran. Zarejestrowałem się tutaj, ponieważ ostatnio wróciłem do serii Gothic, a Gothic Site, którego byłem kiedyś użytkownikiem (Karrok, napisałem tylko ok. 20-ścia postów, głównie w dziale o Gothic I) wydaje mi się... zbyt... spamerskie (bez obrazy dla jego sympatyków).

Nie jestem zbyt wylewny, więc nie wiem za bardzo, co mogę o sobie napisać.
Urodziłem się 15 lipca 1992 roku, mieszkam w Lubinie. Z wieku można wywnioskować, że się jeszcze uczę, ale nie idzie mi to zbyt dobrze :(. Co się zaś tyczy samego internetu - niestety, nie mam zbytniego doświadczenia jeśli chodzi o fora internetowe. Nigdy nie byłem modem, ani czymś w tym stylu... Byłem kiedyś zarejestrowany na Adamantytowej Wieży, ale zgubiłem hasło :p.
No i na wyżej wymienionym Gothic Site.

Lubię od czasu do czasu wyskrobać jakieś opowiadanko, ale są one jeszcze słabe, czegoś im brak...
A co do Gothica - grałem we wszystkie części, przy czym trójka do gustu mi zbytnio nie przypadła. Ulubiona część to oczywiście jedynka, i jestem zagorzałym obrońcą Starego Obozu.
To chyba tyle.

Mam nadzieję, że miło spędze tutaj czas...
Obawiam się jednak, że nie będe zbyt przydatnym userem, mimo to postaram się przy tym forum spędzać więcej czasu niż spędziłem z wcześniejszymi.

Pozdrawiam

szczurek

Menda serowa
Weteran
Licze na Twoją aktywność, im więcej wartościowych ludzi tym lepiej :)
Widać Gothica nie da się tak po prostu zakopać i o nim zapomnieć :]

daria

Szejn
Weteran
Ja tez pragne Cie serdecznie przywitac... Wnioskujac po Twoim powiitaniu, nie jestes spamerem... I bedziesz aktywny... Mam nadzieje, ze pozory mnie nie myla i bedzie tak jak mysle...
Zapraszam Cie szczegolnie do udzialania sie w forach dotyczacych Gothic'a.. :p
I nie mozesz od razu mowic, ze bedziesz nieprzydatny... Tez tak myslalam, a teraz wykonuje grafiki dla Gup i mam nadzieje, ze chociaaz troche sie przydaje... Napewno jakos sie pokazesz i w czyms pomozesz... :)

Pozdrawiam Cie... :D

Dark Shadows

Active Member
Witam cię na forum. Widzę po twojej wypowiedzi, że nie należysz do jedno zdaniowych userów i to się tu chwali. Mam nadzieje, że będzie równie aktywny i "rozpisany" :) na całym forum. :)

Pozdrawiam.

Ja też chciałbym Cię serdecznie powitać. Gothic, jest na prawdę serią magiczną, ja też nie mogłem się oprzeć aby zagrać ponownie w Gothic I, tym razem jako łucznik.

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Witam cię. Zauważyłem że piszesz dużo i mądrzę. Cieszy mnie to, na starcie masz już u mnie dwa plusy ;). Oby tak dalej i pisz posty :). A jak będziesz miał ich wiele to wpadnij do jakiejś gildii (np do leśników :D) i graj w naszą grę "tekstową". Sądzę że dobrze reprezentował byś tam poziom ;).
Pozdro...

Didson

Member
Mam pewna teorie co do ludzi, potrafię ich z opiniować po 2-3 pierwszych postach, na razie tylko od jednej osoby odczułem, że będzie kimś...był to Cesc, i miałem racje, był adminem GALL, stowrzył parę wartościowych for, jest weteranem sceny...u Ciebie mam podobne uczucie.(Chodzi mi o nowych na scenie)
Witam na forum, życzę miłego pobytu, i wiem, że osiągniesz coś w internecie, któż wie, być może to właśnie ty, będziesz podtrzymywał tą scenę.
Pamiętaj, mało kto zyskuje mój szacunek, ty go masz, nie zawiedź mnie.

Pozdrawiam.

Goran

Member
Oj, myślę, że tym razem się mylisz...
Oczywiście - cieszę się, że zyskałem Twój szacunek (zresztą, bardzo fajnie się z tobą gada [choć trochę długo :p]), ale obawiam się, że zawiodę Twoje oczekiwania... Uwierz mi - jestem/będę tylko szarym userem, który próbuje pomagać, w miarę możliwości, i pisać w miarę sensowne posty, a przy tym stosować się do regulaminu :p...
Tylko tyle... I nic więcej... :p

Pozdrawiam

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
CYTAT
Pamiętaj, mało kto zyskuje mój szacunek, ty go masz, nie zawiedź mnie.

hahahaha...to mi brzmi jak ojcowska mowa Dydek xD.....tylko nie każ mu klękać i całować pierścienia

CYTAT
Oj, myślę, że tym razem się mylisz...
Uwierz mi - jestem/będę tylko szarym userem, który próbuje pomagać, w miarę możliwości, i pisać w miarę sensowne posty, a przy tym stosować się do regulaminu tongue.gif...
Tylko tyle... I nic więcej... tongue.gif

Pozdrawiam

skromniacha.....
Jesteś za porządny jak na nowego i dlatego wszyscy są zaskoczeni pozytywnie xD
Ja węszę tu spisek...xD...dżołk ofc....
Miło widzieć, że ktoś zaczyna tak ładnie jak ja na Gk :]...bo Gup to całkiem inna historia

Do góry Bottom