Witam Wszystkich:)

liberus

New Member
Witam jestem Michał, gram w gothica pierwszy raz tak gdzieś ok. 2002-03 albo niedlugo po już dokładnie nie pamiętam, w każdym bądź razie postaram sie w miare możliwości udzielać na forum.. Troszke grafikuje w PS-ie, robiłem kiedyś sygnaturki i avatary.. Wracając do sprawy nie mam ulubionych części gothic`a bo kazda mnie wciągneła:)) A teraz chciałem sobie pograć ostanio w 1 ale niestety nie pograłem bo na laptopie na win 7 mi nie chodzi:) narazie to wszystko:))

Razor13

Member
Siemanko :p

Troszke grafikuje w PS-ie, robiłem kiedyś sygnaturki i avatary..

Ja też robię , tutaj nawet więc jeśli chcesz to ci zrobię :p
Co jeszcze , przeczytaj regulamin i Ten Temat
Coż jeszcze , baw się dobrze pisz dużo , jeśli masz dużą wiedzę o Gothic dołącz do zakonu a później do jednej z gildii ..
Pzdr VerX

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Witamy w naszych progach

Czytaj regulamin oraz temat Co w trawie piszczy, który pomoże ci się odnaleźć na forum. Pisz mądre, długie oraz sensowne posty by później dołączyć do jednej z dwóch gildii : Buntowników lub Najemników, oraz do Zakonu Świętego Miecza. Nie bluźnij, nie denerwuj innych i zachowuj się w sposób kulturalny do innych. Ale tutaj chodzi o zabawę więc ci tego życzę.

Gothic I nie działa na Windows 7? Hmm dziwne, mi jakoś działa ;) spróbuj pokombinować.

Do góry Bottom