Witam Wszystkich!

lodzia890

New Member
Witam wszystkich. Wołają mnie Adrian, mam 18 lat i mieszkam w Londynie (mój j.angielski jest dobry więc nadam się na tłumacza). Interesuje się informatyką, a głównie obroną prywatności i komputera, hackowaniem, programowaniem i testowaniem gier. Poza tym moim hobby jest granie w piłkę nożną (kibicuje Chelsea Londyn ;) ), granie w Gothica oraz w przeróżne gry. Moją ulubioną częścią jest 1 - z powodu oryginalności oraz dobrego, ciekawego i nienudzącego się gameplaya. Dwójka również jest dobra lecz to nie to samo co 1 - o 3 nawet nie chce nic mówić- jestem troszkę zawiedziony :rolleyes: Na forum przyszedłem dzisiaj, jestem nowym użytkownikiem i jeszcze nie wiem co gdzie sie znajduje- prosiłbym o wyrozumiałość :p Hm, to chyba tyle. Dzięki za uwagę! B)

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Przyjmę role gospodarza i powitam nowego kolegę.

Zaproszę go do zapoznania się z tematem

http://gothic.org.pl/forum/index.php?/forum-84/announcement-6-co-w-trawie-piszczy-temat-dla-nowych-uzytkownikow/

Socjalizacją wraz z innymi kolegami / uczestnictwo w życiu forum / dołączenie do jednej z organizacji i przestrzeganie regulaminu.
Zakładam, że 18 lat to wiek wystarczający by stosować się do kilku prostych zasad.
Aha dostęp do sb od 5 postów ;)

Pozdrawiam

W razie dodatkowych pytań zapraszam na Gadu lub PW. Z pewnością znajdzie się tu wiele osób chętnych do pomocy :)

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Choć większość nowości znajduje się na niemiecko- i rosyjskojęzycznych stronach, to i czasami angielski tekst przychodzi przetłumaczyć. Więc jeśli pozostaniesz z nami na dłużej, pewnie widziałbym cię w ekYpie ;).

Rozgość się na tym twoim Polskim kawałku ziemi na obczyźnie.

Muzin1234

Member
Witamy na naszym forum bracie ^^.
Dołącz do ZŚM i w czasie do jednej z gildi.. To tyle.
Pozdrawiam..

Cichyx

New Member
Ja również chciałbym powitać - miejmy nadzieję ,że zagościsz u nas długo i wspomożesz nas. Mówię tak jakbym spędził tu ileś czasu - z czasem na pewno.
Powodzenia.

Do góry Bottom