Witam Wszystkich

moneystars

New Member
Witam, jestem Michał chodzę do 2 klasy gimnazjum. Uwielbiam sage Gothica, ale nie pogardzę też Diablo. Słucham metalu, no to starczy ;p. A i mam nadzieje, że będzie nam się fajnie "współżyło".

Powracając do waszego pytania: słucham gównie Sabatonu, Bullet for my Valentine, Drawing Pool, Linkin Park i Flyleaf ( wiem te dwa ostatnie to rock ;p). Pewnie że grałem, tylko teraz nie mam płyty .

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Cześć :) Nie będę pisał o przestrzeganiu regulaminu, bo o tym wspomni 50 innych osób ;p

ale nie pogardzę też Diablo

Grasz w D2 na BN? W sumie to fajnie mi się teraz grało, teraz jakoś nie mam ochoty na powrót, ale miło wspominam te czasy.

Słucham metalu

Może jakieś konkretne zespoły? Jestem ciekawy, czy jesteś kolejnym "wielkim metalem" żyjącym "Metallic'ą" i "Iron Maiden" czy może słuchasz czegoś więcej, co byłoby wskazane? ;p

Miłego pobytu na forum :)

Fahrenheit

Pimpu?
O znowu nowy xD Jak kolega powiedział - powiedz czego dokładnie słuchasz bo metal to pojemna kategoria, dużo zespołów gra metal. Ja np. z metalu słucham tylko Sabatonu i trochę Alter Bridge. Napisz coś więcej o sobie, bo to co napisałeś to może o sobie powiedzieć prawie każdy na tym forum :D Poza tym dołącz do Najemników i Zakonu, przestrzegaj regulaminu.

daria

Szejn
Weteran
Witamy Cię Michale :)
Zapewniam Cię, że dobrze trafiłeś. Jeśli szukasz rozrywki i fajnej gadki, to zostań z nami, za jakiś czas się wkręcisz i będzie Ci miło życie z nami leciało xDD

Obcykaj wszystko, popisz trochę, po odpowiednim czasie dołącz do którejś z gildii i żyj.

A tak nawiasem mówiąc, ciekawy nick ^^

Pozdrawiam, Daria.

Black-Men

Member
Witaj Michale w naszych skromnych progach,mam nadzeje,że daleko zajdzesz i przyłączysz się do jakiejś gildii :rolleyes:

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
kolejne cieplutkie mięsko :p

Wiesz co masz robić (nie spamuj itp.) oraz co masz robic (udzielaj sie itp.) o regulaminie nie bede mówił bo i tak nikt go nie przestrzega :)

O widze że masz podobne upodobania muzyczne co ja :) Polecam ci również Disturbed,MSI oraz SOAD

daria

Szejn
Weteran
o regulaminie nie bede mówił bo i tak nikt go nie przestrzega

szkelo, że go nikt nie czyta, to ja się zgodzę.. Ale że nie przestrzega? ^^ I nowemu dawać taki obraz forum? xD Nieładnie, oj nieładnie.

Nie słuchaj go Michał, widzisz, on nazywa Cię ciepłym mięskiem i gada bzdety, więc jest człowiekiem irracjonalnie myślącym ^^ (szkelo to forma żartu, żebyś czasem tego źle nie odebrał :p)

Do góry Bottom