Witam wszystkich fanow gry Gothic. Mam 15 lat i jestem z Płocka. Gram w gothica odkat tylko pojawila sie pierwsza część. Szczerze powiedziawszy to na poczatku gralem z kodami, poniewaz jeszcze nie znalem tej gry ale potem gdy zobaczylem w tej grze wiele (fajnych) opcji przejścia tej gry np: dolaczenie do jakiegoś obozu czy zdobywanie doświadczenia (poziomy).W Gothicu podoba mi sie tez ze wszystkie kolejne części sa zlaczone ze sobą i tworza jeden duzy świat Gothica. Ja przeszedlem dwie części i noc kruka, teraz staram sie przejść mroczne tajemice ale bez dubingu to niema gry, ponieważ gdy gram to jak z kimś rozmawiam to są tylko litery bez glosu, dlatego jak by ktos mial mod z dubingem to prosze o powiadomienie. Chcialem tez przejść Gothica 3 ale mi nie dziala nie wiem dlaczego bo niechce sie do końca zainstalowac :angry: a mam dużą chec żeby grac. Nie dlugo wchodzi wkońcu czwarta część Gothica zresztą tak czytałem ale bede gral dopiero wtedy kiedy przejdę trójkę, bo nie warto wypszedzac jakąś część bo potem nie wiadomo o co chodzilo, a i ciekawe jakie wymagania sprzętowe bedzie miala czwarta część Gothca, bo trójka ma całkiem duże wymagania, ale ja sie chyba nie musze tak martwić, poniewaz ma dość dobry komputer: 2 giga ram, procesor pentium czterordzeniowy, karta graficzna Geforce 9300gt i mam nadzieje że to wystarczy.
Pozdro wszystkim fanom GOTHICA B)
Pozdro wszystkim fanom GOTHICA B)