Witam, Witam...

Telperio

New Member
Witam wszystkiech Gothic Upowiczów. Jestem Telperio, znany z innych forów o tematyce fantasy jako... Nie ważne ;]. Interesuję się sportem (głównie gała i lekkoatletyka), graniem na instrumentach, malarstwem i... Wieloma innymi :trollface:. Zarejestrowałem się głównie po to, aby zakosztować Waszego (może wkrótce będę mógł powiedzieć "naszego") PBF-a.

P.S. Cierpię na zespół tramposzczała:bobrface:.

Electric Dragon

Majster
Weteran
Powitać kolejnego użytkownika w skromnych progach naszych. Być może kiedyś gdzieś się nacięliśmy na siebie w sieci, skoro mówisz, że urzędowałeś na kilku forach o fantasy. Zapoznaj się z paroma zasadami na forum i będzie git. A najlepiej jak będziesz aktywny, wtedy najszybciej wkręcisz się w forumowe życie :)

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Witamy!
Na początku poczytaj Co w Trawie Piszczy oraz Regulamin by nie przysporzyć sobie na początku kłopotów. Zapraszamy również do jednego z trzech obozów w kolonii karnej (Nowy Obóz, Stary Obóz, Obóz Bractwa) po uzyskaniu odpowiedniej ilości postów oraz odpowiedzenia poprawnie na kilka pytań. Gdy chcesz się wykazać na forum to zapraszam również do Zakonu Świętego Miecza, Gazetki lub/oraz Redakcji. Nigdy nas za dużo, a pomoże ci wyrobić dobre imię na forum. Pisz sensowne oraz długie posty oraz nie brój, administracja patrzy ci na ręce. I najważniejsze...Baw Się Dobrze!

Ja już tu mam wyklepaną formułkę ^^

Cierpię na zespół tramposzczała
Eeee?

Zarejestrowałem się głównie po to, aby zakosztować Waszego (może wkrótce będę mógł powiedzieć "naszego") PBF-a.
To my tu mamy jakiś PBF?!

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Witamy.

Czyżby to działalność Vasemira?

Obecnie opiekun "PBFa" jest poza netem i trochę się uspokoiła aktywność.

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Zasadniczo to cała idea PBFa nie wystartowała nigdy. Plany są obiecujące ale nie ma kto tego ogarniać. Co nie zmienia faktu że i tak jest tutaj co robić ; ]

Co to jest ten zespół tramposzczała?

Do góry Bottom