Witam Was

tcd99

New Member
Witam wszystkich !!! Jestem tu nowy i nie wszystko mi wiadome.
Jak dotąd grałem we wszystkie części Gothi'ca i z niecierpliwością czekam na kolejną odsłonę.

tomisakis

Whiskas
VIP
Witaj. Nie spamuj, nie przeklinaj, baw się dobrze, pisz w języku polskim. Zostań na forum na dłużej tzn. ponad tydzień.

daria

Szejn
Weteran
Witam wszystkich !!! Jestem tu nowy i nie wszystko mi wiadome.

Witam Cię!
W takim razie, przeczytaj ten temat CO W TRAWIE PISZCZY, trochę teorii na początek Ci się przyda ;) A na praktykę masz czas, więc próbuj pisać posty, jak już będziesz miał 5 wbijaj na sb, userzy na pewno Ci pomogą ;)

Miłego pobytu na forum ;) Aha no i nie zapomnij o zasadach, to nie byle jakie forum.

Pozdrawiam, Daria.

Black-Men

Member
Witaj drogi userze i chciałbym żebyś zapoznał się z regulaminem tego forum , jeżeli tego nie zrobisz to w każdym razie dostaniesz ostrzeżenie i nie będziesz wiedział za co bo nie przeczytałeś regulaminu.
Zostań przynajmniej na 1 rok albo więcej ta strona jest super przynajmniej dla mnie i mi się wszystko podoba. Pozdro :D

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Witam

Pisz długie, sensowne posty oraz zaznajom się z forum. Gdy uzyskasz wystarczająca ilość postów możesz starać się o przyjęcie do jednej z dwóch działających gildii : Buntowników lub Najemników. Jak posiadasz natomiast dużą wiedze o Gothic'u to zapraszamy do Zakonu. Przestrzegaj regulamin oraz staraj sie zbytnio nie denerwować widząc nasze zachowanie tu i ówdzie, ale najważniejsze baw się dobrze w granicach rozsądku.

Jak czegoś nie będziesz wiedział skieruj się do kogoś ze "starszych" użytkowników.

ryaan

Member
Witamy czule nowego usera :) Przestrzegaj regulaminu, dołącz do którejś gildii i - co chyba najważniejsze - baw się dobrze :D

shooX

Ciasteczkowy Potwór
Weteran
Witaj na forum. Nie będę Cię męczył jakąś pseudo gadką jak tu jest cudownie, itd. Wszystko sam ocenisz. Miłego pobytu na forum.
Przeczytaj regulamin: Rules.

Pozdrawiam, sX.

Daniel781996

Member
Witaj na forum. Pisz sensownie i na temat. Wypowiadaj się na każdy temat który nie jest ci obcy. Zostań z nami do końca świat i jeden dzień dłużej :)

Do góry Bottom