Nazywam się Błażej, mam 12 lat i jestem bratem Świtka. Interesuję się czasami średniowiecza. Mieszkam w województwie warmińsko-mazurskim. Gothic to moja ulubiona gra.
No cóż...miło, że rodzinny klan sweeta wkracza do nas
miłej zabawy...ale nie licz, że będziesz miał taryfę ulgowa tylko dlatego, że jest sweet z nami
Regulamin obowiązuje ciebie jak każdego innego, więc zapoznaj się z nim dobrze.
OOO witamy Pana serdecznie... Mam nadzieję, że będziesz z nami, tyle ile świtek i, że masz podobny "forumowy" charakter jak on W jakim mieście dokładnie mieszkacie...? Przy okazji, masz ciekawe zainteresowania...
Napisz tam z 50 postów i do Leśników wyrywaj xD Witam, zachęcam do poczytania regulaminu, pozdrawiam xD
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.