Witam Serdecznie

Quirinnos

New Member
Witam wszystkich nazywam się Rafał. Kocham gry z serii Gothic, ale także nowy twór Piranii - Risen. Jestem moderatorem na jednej ze stron o Risenie - Tawernie Risen. Mam nadzieję, że komuś pomogę i będzie się nam miło spędzało czas.

Pozdrawiam,
Quirinnos.

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Witamy serdecznie :). Skoro jesteś modem, nie będę gadał o przestrzeganiu regulaminu bo na pewno o tym wiesz :)
Życzę mile spędzonego czasu.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Witaj :)

Podziel swój czas pomiędzy nas a TR równo :p I ciesz się możliwościami jakie daje to forum...xD

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
AGhhhhrrrrr TAWERNA!!!!! Masz farta, że to TR a nie TG :)

NO to witamy w skromnych progach kolegę po fachu.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Na tej waszej tawernie przebywałem dni parę (3?), kiedy to jeszcze wasze forum było niemowlęciem bez moderatorów :). Może mnie kojarzysz ;p?

To ja teraz witam w naszych skromnych progach.

Quirinnos

New Member
Tak, pamiętam Cię w tej naszej Tawernie :). Skojarzył mi się nick.
No w tedy forum było bardzo młode, ba to było jakiś rok temu :D

Zomin

Member
Doczytałem do Tawerna i zacząłem szykować na ciebie moją tajną broń.. Utrzymam pion, wszakże to nie TG tylko TR :p . Ale, było blisko.
Mam nadzieję, że spędzisz tu trochę czasu, wczujesz się w klimaty i ogólnie, że ci się tu spodoba.

Pozdro ;) .

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Szkoda, że dalej jedziecie na samym forum. Przydałaby się wam stronka :).

Zomin

Member
Nie w jeden dzień Rzym zbudowano :) . Miejmy nadzieję, że TR się jakowoś rozwinie.. No, żebyśmy tylko nie stali się konkurencją w dziedzinie G i PB :p .

Quirinnos

New Member
Był serwis, ale przegraliśmy walkę o pozycję i nie było sensu tego dłużej ciągnąć. Ale jesteśmy najlepszym forum, tak dobrym, że tydzień nie było serwisu, bo przybyło tyle userów, że transfer padł. :D I dopiero drugi dzień wszystko działa. Spadliśmy trochę przez tą awarię w Google, ale szybko to odrobimy. Ogólnie jesteśmy zadowolenie z tego, że odpuściliśmy sobie serwis.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Zawsze moglibyście zrobić przekierowanie na Nasza stronę z waszego forum. xd

Thran

Che Świniara
A ja witam nie serdecznie i radzę ci uważać na administracje ! jeden z naszych adminów molestuje innych pod przykrywką stroju PedoBeara ! a wogóle to użytkownicy co niektórzy to talibowie i planują zamach na święcie panującego nam Lecha Kaczyńskiego ! radzę ci uważać bo tu są też czarnuchy które sprzedały by za wór marihuany własne teściowe !

Taka parodia odemnie ^_^

Zomin

Member
Groteskowe jak moje teksty.. Not bad ;) .

No to co, oferujemy współpracę.. Prawda, ludzie?..

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
A więc witamy w naszych skromnych progach........
zasady znasz więc nie bede gadał głupot bo i tak nikt ich nie przestrzega :p

Przyzwyczaj sie do "dziwnych" zachowan poniektórych userów i obys byl z nami dlugo i nam pomagal :p

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Przyzwyczaj sie do "dziwnych" zachowan poniektórych userów i obys byl z nami dlugo i nam pomagal

Ja się pytam CO TO MA ZNACZYĆ.....PYTAM SIĘ JA ...ZNACZYĆ MA TO CO....AVE

Quirinnos

New Member
A więc witamy w naszych skromnych progach........
zasady znasz więc nie bede gadał głupot bo i tak nikt ich nie przestrzega :p

Przyzwyczaj sie do "dziwnych" zachowan poniektórych userów i obys byl z nami dlugo i nam pomagal :p
Jestem przyzwyczajony... Kiedyś Wam pokaże rozmowy z czatu w TR, to w tedy zobaczycie co to "dziwne" zachowanie. :)

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Że pierwszy cię Quir nie przywitałem :D Wstyd mi :p W każdym razie, czuj się jak u siebie w domu, już wiesz, że Malbert=wersus, a jakby kto pytał gdzie, co i jak, to prowadzę w Tawernie Grę Wyobraźni Risen i stąd się znamy ^_^

Fahrenheit

Pimpu?
Siema, przejrzałem twoje forum - w sumie całkiem fajne, choć widać, że to dopiero początki. Na pewno dzięki nam uda ci się wypromować wasze forum i zaistnieć :D

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Fah, te forum istnieje już od półtora roku, jeśli nie dwóch xD I wcale nie myślę, że Quir zarejestrował się tutaj dla reklamy Tawerny ;)

Do góry Bottom