Witam Forumowiczów !

Scores

New Member
Witam, jestem nowym użytkownikiem tego forum. Nazywam się Adam, piszę pod pseudonimem Scores.

Scores jest głównym bohaterem Opowieści z Endarii, opowiadań pisanych przeze mnie. Być może ktoś z tego forum to czytał ;)

Lubię RPG, cRPG i gry strategiczne. Jestem twórcą Uniwersum Nihil Novi i gier Nihil Novi oraz Car z Agduz.
Jeśli chcielibyście coś o mnie wiedzieć - piszcie :) Chętnie odpowiem :)

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Skąd mamy wiedzieć, czy to nie fake?

Silden

RPG'owiec
VIP
Ja mogę potwierdzić jego słowa. Znamy się osobiście. To mój eee... przyjaciel. Właściwie to pomagam mu przy pracy nad RPG. Sam go zachęciłem do przyjścia.
No, Adasiek. Baw się dobrze, nie spamuj za bardzo i przestrzegaj regulaminu. Dołącz do Bractwa Śniącego (mamy zioło) i jeśli chcesz do Zakonu.

Scores

New Member
Z tym nie spamowaniem to się zastanowię, Shawn.

A dobrze bawić się postaram, od tego są fora, nieprawdaż ?

tomisakis

Whiskas
VIP
Witam. Baw się dobrze, nie popadaj w konflikty i stosuj się do regulaminu.

Vendetta

Deathproof
VIP
Na Plac Wymian wszedł łysy, wytatuowany mężczyzna. Nosił ciemny, skórzany pancerz, przy pasie miał nabijaną kolcami pałkę. Podszedł do skazańca.
- Nowy, co? Nazywam się Vendetta. Jestem Opiekunem Nowicjuszy z Obozu Bractwa.
- Jestem Scores. Co to za miejsce?
- Górnicza Dolina... Możesz tu wejść, ale nigdy stąd nie wyjdziesz - Vendetta wyciągnął z torby przewieszonej przez ramię skręta. - Zapalisz?
- Co to? - spytał Scores.
- Bagienne Ziele.
Skazaniec zaciągnął się... Najwyraźniej mu się spodobało.
- Nie jestem tu bez powodu - kontynuował - Pod Barierą są trzy obozy: Stary Obóz, Nowy Obóz i Obóz Bractwa. Chciałbym, abyś pomyślał nad wstąpieniem do naszej gildii, Obozu Bractwa. Ziela ci będzie u nas dostatek.
Opiekun wyciągnął z torby średniej wielkości paczkę i wręczył ją skazańcowi.
- Prezent od Jaśnie Oświeconego. Najlepsze skręty w Khorinis są właśnie od nas.
- Dobrze... zastanowię się.
- Mogę cię tam zaprowadzić.

Najpierw napisz w tym temacie: http://gothic.org.pl/forum/index.php?/topic/29104-witamy-w-kolonii/page__pid__272702#entry272702
Uzyskasz wtedy dostęp do forum Górnicza Dolina. Później idzie z górki. Tutaj, najlepiej w formie RPG'owej, piszesz podanie: http://gothic.org.pl/forum/index.php?/topic/29085-rekrutacja-do-obozu-bractwa/
Ziela Ci będzie u nas dostatek.
Zbudź się!

Do góry Bottom