Witajcie

Cedric

GołoWąs
Cześć !
Jestem Marcin ,mam 15 lat i pochodzę z Warszawy
Interesuję się informatyką (od 2 miesięcy uczę sie C++ , oraz liznąłem trochę 3ds maxa ^_^ )
Słucham muzyki Rock / Metal / Reggae i utworów KaiRo. ;)
Od wydania go w Polsce jestem wielkim fanem Gothica.
Zajmuję się trochę jego moddowaniem (na razie sam).

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
http://gothic.org.pl/forum/index.php?/forum-4/announcement-6-co-w-trawie-piszczy-temat-dla-nowych-uzytkownikow/

zapoznaj się z powyższym tematem :)

Witamy serdecznie i zapraszamy do udziału w życiu forum :)

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Romek usłyszał za swoimi plecami plusk. Odwrócił się i spostrzegł kolejnego więźnia zrzuconego do Kolonii Karnej.

- Kolejny nowy! Chodź ze mną do obozu na bagnie, dostaniesz normalne ubranie i ciepłą zupę. Mówią na mnie Romek, postaram Ci się pokazać nasz mały światek. - Powitał nowego
- Witaj. Jestem Cedric, ja nic nie zrobiłem, nie wiem dlaczego tu wylądowałem. - odpowiedział nowy skazaniec
- To tak jak każdy. - Odparł staruszek i się uśmiechnął pod nosem
- Idziemy już? - Zniecierpliwił się Cedric

Zapraszam Cię do udziału w naszych nowych gildiach, naśladujących te z pierwszej części gry Gothic. Żeby dostać dostęp do Kolonii Karnej i móc wybrać jedną z 3 gildii musisz napisać 15 postów i zgłosić się w tym temacie http://gothic.org.pl/forum/index.php?/topic/29104-witamy-w-kolonii/page__pid__272702#entry272702 .

Cedric

GołoWąs
Dzięki za zaproszenie RoMek ,ale najpierw muszę trochę postów nabić :D

Electric Dragon

Majster
Weteran
Cześć Marcin, fajnie, że działasz aktywnie na fejsbooku. Rozgość się u nas i zostań na dłużej ;) W końcu nie jesteśmy noobkami ;p

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Nie mam nic przeciwko aktywności na FB jednak wybacz ale nie przyjmuje zaproszeń od obcych. So daj się najpierw poznać funkcjonując na portalu.

Pozdr

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Hej! Jestem Ala i mam 17 lat, dodam, że jestem gorąca :D. Czy w takich gustujesz?

Do góry Bottom