Witajcie

Qiubi

New Member
Elo nazywam sie Kuba mam 13 lat forum jak i stronę znalazłem przez przypadek. Interesuje sie grami typu cRPG np Gothic, Oblivion, Fable itp. Moim hobby jest hodowla egzotycznych zwierząt szczególnie pająków i skorpionów ( posiadam kilka ) Mieszkam w woj. dolnośląskim. Lubie różne gatunki muzyki a szczególnie rock moim ulubionym zespołem jest Linkin Park.

PS. Jeżeli zauważyliście jakieś błędy ortograficzne to proszę u uwagę ponieważ mam dysortografię

Broother

Member
O ortografię lepiej się staraj, bo inaczej na tym forum nie przeżyjesz xD To tak, witam cię serdecznie. Słuchasz najlepszego gatunku muzyki, masz tyle lat co ja i oczywiście gracz w najlepszą serię gier świata czyli, Gothic. Przysiądź trochę na forum, poczytaj tematy i pisz. Aaa i ostrzegam Cię - nie pisz bardzo krótkich postów, bo moderatorowie są bezlitośni :p Mam nadzieję, że na to forum będziesz zaglądał dosyć często. I po raz drugi witam! :D

Jeśli chodzi o ortografię, to stawiaj kropki, przecinki i nie popuszczaj żadnego słowa. A jeśli nie będzie Ci to wychodziło, to w Wordzie pisz lub (jeśli nie masz) Firefoxa ściągnij.

daria

Szejn
Weteran
Witam!!!

Kenpachi, właśnie te Twoje nieszczęsne przecinki xD Nie stawiasz ich, a Firefox niestety ich nie poprawia... Chociaż nie wiem jak jest w Wordzie :p

Interesujesz się zwierzętami egzotycznymi?? Pająki?? Fuuuuuuuuuu, bllleeeeeeeeeeee - ja mam jakąś arachnofobię czy coś...
A jakie masz pająki? - mogę się wetnąć, że jakiegoś ptasznika, o ile on egzotyczny, bo nie znam się na tym cholerstwie...
Ja też lubię popatrzeć na wielkie pająki, tylko szkoda, że się ich tak boję... :p

Didson

Member
Witam kolegę, też mieszkam w Woj. Dolnośląskim i też oglądam Bleacha, i Zarakiego lubię najbardziej.
Mam nadzieje, że będzie ci się dobrze postowało tutaj i będziesz cennym userem.
Co do Dysortografii, też mam a jakoś błędów za dużo nie popełniam więc sie postaraj, co papierek to żadne usprawiedliwienie na Forach.

Pozdro ^.^

Wenzelzxc

Member
Pozdro for you korzystaj mile z fora :D :D i badz dla wszytkich spoko i nie spamuj xD

Do góry Bottom