Witajcie Towarzysze Broni

Pax

Member
Pozdrawiam Wszystkich biegłych w mieczu, łuku czy toporze a również tych co mikstury warzą i magią przeróżną się parają. Wszystkich którym miła sprawiedliwość a niesienie pomocy potrzebującym bliźnim milsze niźli niewygody i utrapienia. Mir Wszystkim, Dobrym za życia, Złym w wiecznym odpoczynku. Jako wędrowiec po ziemiach rozległych rozpocząłem wędrówkę swą na Vvardenfell w prowincji Morrowind i tamże chciałbym by kości moje spoczęły w umiłowanej Balmorze na stoku Dzielnicy Robotniczej by oko choć już martwe cieszyło się widokiem słońca zapadającego za stoki gór. A póki sił starczy wędruję samotnie tocząc boje na lądach przeróżnych. Nie ominąłem również w swej wędrówce Khorinis i Myrthany. Choć ostatni pobyt w Myrthanie mocno mnie skonfudował. Widocznie upadek Bogów był zbyt silny i na jedności narodu odbił się niekorzystnie. Ostatecznie w pół brodu koni się nie wymienia. Obaczym co przyniesie los i jakimi cudami zaskoczy. Jak zwykle ścieżki swe tyczę sam w miarę możliwości nie bacząc na Wielkiego Przewodnika, który los mój pragnie nagiąć tak jak upatrzył sobie, zwanego również Programistą. Niechaj cięciwy Waszych łuków suche i naprężone będą, oręż błyszczący a zbroi rdza się nie ima. Podobno przeciwko temu ostatniemu Hammerite najlepszy ;)

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
No nie powiem, długie i imponujące przywitanie ;).
Witamy na naszym portalu, czuj się tu jak u siebie ale jednak przestrzegaj regulaminu. Zapraszamy do rozmowy na SB i udzielania się we wszelakich dyskusjach :)

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Ciekawe przywitanie ;)
Zostań na długi,długi czas na forum.Pisz sensowne posty a później dołącz do Buntowników :) Najemców mijaj szerokim łukiem ;)

daria

Szejn
Weteran
Łooo, nie dużo osób tutaj, którym chce się pisać takie posty, a co do dopiero przywitania :D
Witamy Cię serdecznie, zachęcamy do częstego udzielania się i lektury regulaminu... ;))

P.S A i pamiętaj, spamować możesz zacząć dopiero po wakacjach xD :p

Bury_Zenek

Rycerz Wody
Siemanko! witam cie na forum przeczytaj regulamin bla bla bla. Dołącz do którejś gildii (polecam buntowników) i oczywiście do ZŚM. Bądź aktywny sratatata i takie tam. no i nie spamuj

Do góry Bottom