Witajcie, Morry :)

Moesby

New Member
Witam wszystkich. Mam na imię Mariusz i mam 14 lat. Urodziłem się 21 lutego 1997 ( w sumie po co wam to :p ). Mieszkam w takiej malutkiej wiosce Ostrowite, niedaleko Golubia-Dobrzynia (A to niedaleko Torunia).
Cóż, mój nick to moja ksywka "podwórkowa" nie wiem skąd się to wzięło - spytajcie moich kolegów... ;)
Teraz może o tym czym się interesuję. Więc tak lubię grać na kompie, czytać recenzje (rzadko książki), lub czasami sam coś skubnąć. Z bardziej aktywnych zajęć to rower i kosz ;p .
Gry jakie lubię? Gothic I,II,III - w resztę nie miałem okazji zagrać, dalej Mount&Blade Warband, Bitwa o Wesnoth (przez neta), Jedi Academy, i A.V.A (no i tryb menadżerski w Fifie 11).
Muzyka? Ubóstwiam System of a Down, za ten ciach wokal i za to że nie ma do nich podobnego zespołu :) . Oprócz tego lista zespołów które lubię:
Metallica, Muse, Happysad, KoRn, Green Day, Tenacious D i to te ważniejsze (reszta to raczej pojedyńcze utwory).

Głównie na forum będę siedział pisząc o Gothic'u III ponieważ znów w niego gram (dali w CDA to korzystam :) ). Mam nadzieje, że posiedzę tu dłużej :p .

Jeszcze raz witam i pozdrawiam :)

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Witaj na forum.

Widząc tak rozbudowany post w przywitaniach domyślam się że piszesz z sensem i rozumem ;) Chwali się to.
Zapraszam do Zakonu Świętego Miecza oraz do udziału w zabawie w Gildie. Nie spamuj, nie przeklinaj na forum itd.
Green Day i Happysad- czasem słucham ich kawałków, oby dwa zespoły mają się czym pochwalić;]
Udanego i aktywnego pobytu na forum życzę :)

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Cześć.
Luty jest najlepszy, żółw : D I mam nadzieję, że nie zwiejesz po dniu czy dwóch, bo takich przypadków jest niestety zbyt wiele.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
System? Haj fajf, bracie :D. Z pozostałych zespołów które wymieniłeś nie lubię tylko Green Daya i niektórych piosenek, szczególnie późniejszych, Happysadu, reszta wymiata ;). BTW, masz profil na last.fm?

Po pierwszym poście sprawiasz wrażenie ogarniętego człowieka, oby tak dalej. Cieszymy się że wybrałeś właśnie nasze forum, widać G3 w CD-Action trochę reanimował popularność serii. Również mamy nadzieję, że zostaniesz na dłużej :).

Mamy nie tylko działy o serii - zachęcamy do aktywności w dziale Hobby, dołączenia do jednej z gildii, Zakonu a może również magazynu - pole do popisu jest szerokie :).

Oczywiście, zapoznaj się z regulaminem oraz tematem Co w trawie piszczy.

Ave

ILikeSpam

New Member
Siemka! ;-)

Gram w Gothica III z tego samego powodu co ty :-D

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Lubisz spam? Ja lubie warn ^^

Oby twój spam i mój warn nie musiały się spotkać :trollface:

Poza tym baw się dobrze i przestrzegaj zasad na forum.

Do góry Bottom