Windows Xp

Status
Zamknięty.

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
Myślę o tym tyle że przestańcie przeklinać viste i popracujcie sobie troche na tym systemie. Może są różne problemy, może żre niesamowite ilości RAMu żeby został odpalny i chodził dobrze, ale to naprawdę porządny system nie ustępujący moim zdaniem w niczym(chodzi mi o funkcjnalność i niektóre pożyteczne rozwiązania) XPkowi.

Świat idzie cały czas do przodu, nie do tyłu to po co mają cały czas łatać stary system? Od czasu XP powstała Vista, a teraz w drodze jest 7. 3 system do poprawiania to trochę dużo. Każdy z tego co mi wiadomo liczy sobie dobre 3mln wierszy więc szukajcie sobie w tym błędów.

Tak więc moim zdaniem kończą, bo to nie ma sensu.

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Ale w tym sęk, że nie każdego stać na kupno na tyle dobrego kompa, by można było na Viście sprawnie działać.

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
Domyślam się. Dlatego nie odcinaja od zycia XP zaraz teraz. Uprzedzaja o tym wcześniej, a za 3 lata maszyny które będą ciągnęły viste na przyzwoitym poziomie będą tanie.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Czekamy na windę number 7. Jak im się uda, to Vista nawet nie będzie miała okazji u mnie zagościć ;).
A co do XP. Mym zdaniem system już jest dopracowany, wystarczy zainstalować SP3. Drobne błędy na pewno są, ale nie są to jakieś potwory, które mocno uprzykrzają życie. Tak więc nawet zagorzali zwolennicy XP mogą sobie przy nim zostać jeszcze przez długi czas, dopóki będą jeszcze robili pod niego programy i gry.

xenex

Member
CYTAT
Myślę o tym tyle że przestańcie przeklinać viste i popracujcie sobie troche na tym systemie. Może są różne problemy, może żre niesamowite ilości RAMu żeby został odpalny i chodził dobrze, ale to naprawdę porządny system nie ustępujący moim zdaniem w niczym(chodzi mi o funkcjnalność i niektóre pożyteczne rozwiązania) XPkowi.

XP na początku też był balasem i wolałem używać 98 niż Xpeka. Wiadomo, że wszystko z czasem wychodzi na prostą, ale nie ma rzeczy doskonałych. W sumie ubolewam, że niektórych rzeczy nie odpalę na moim Linuxie, ale niestety. Bill Gates był pierwszy i tak to wyszło...

CYTAT
dopóki będą jeszcze robili pod niego programy i gry.

Będą, M$ pasuje nawet jeżeli ktoś ma piracki system, niby nic nie płaci ale jednak bywa tak, że ktoś kupi oryginalnego Office. Poza tym, jeżeli ktoś używa pirackiego systemu M$'a to i tak używa Windowsa a nie np. Mac'a czy Linuxów ;)
Chodzi o kasę, nie porzucą tak szybko XPeka, jeszcze na nim muszą zarobić.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom