Windows To świnia!

Status
Zamknięty.

Kyroge

Member
Bez kitu, pół godzinki temu oglądam na youtube filmiki i komp restart samoczynny! Ledwo był napis: Trwa uruchamianie systemu Windows i BOOOOOOM! Reset! Co jest?! HELP!

Akasemis

Member
Spokojnie... Pewnie wyskoczył Ci bluescreen, no i co z tego że się zresetował ? :p niepierwszy i nieostatni raz :)

Kyroge

Member
Nie było BSOD'a! :D Normalnie anomalia informatyczne ostatnio takie ze żal zad ściska... Nie wiem DLACZEGO tak się stało, że Windows wywalił... :(

Akasemis

Member
A może niechcący zresetowałaś ? mógł być też spadek napięcia, ale też może i być przesilenie (czy jak to tam się nazywa)spowodowane nadmierną liczbą włączonych programów, no nic, stało się i tyle :p

Jedi

Caporegime
VIP
Nie wiem jaki jest twoj problem ale wywale radą oftopową. Zainstaluj Open Suse albo ubuntu. W tym ci będe mógł pomóc ;)

T

Thran

Guest
A ja mam radę.

Reinstal the System ;)

Bo innego wyjścia to chyba nima :D

Lares_

Paladyn Wody
Nic złego się nie stało ;d Też tak mam czasem.

Motm. Jesteś natrętny z tym Pingwinkiem ;d ;d

Laska

Active Member
Linuxiarze już tak mają, że wszyscy ich mają w... gdzieś, a oni i tak cały czas ci trują, żebyś zainstalował sobie linuxa :p

A mi to wygląda na jakiś problem sprzętowy. Albo coś z zasilaczem albo z chłodzeniem (komp się mógł przegrzać i wyłączył się awaryjnie (chyba, że problem był jednorazowy, to można moją uwagę śmiało olać :p ))

szczurek

Menda serowa
Weteran
Skoro problem nie występuje cyklicznie ( co kilka godzin powiedzmy ) to widocznie było to tylko chwilowe i nie ma się czym przejmować.
Nie koniecznie musiała to być wina Windowsa :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom