Wilcza Jaskinia

Status
Zamknięty.

alus944

Member
Mam problem - nie moge znalesc wilczej jaskini :( Jakby mi ktos mogl zaznaczyc na mapce bylabym wdzieczna :)

switek17

Member
Wilcza jaskinia? A może konkretniej? Jakie zadanie, w jakim mieście? Bo dokładnie nie pamiętam gdzie trzeba było wilki zabijać.

alus944

Member
Wenzel po oswobodzeniu cap dun zlecil mi odnalezienie jego miecza w wilczej jaskini

edik

Member
Jak idziesz z cape dun do montery to w pewnym miejscu jest farma jednego gościa powie ci, że na prawo jest obóz bandytów więc idź tam a jak już przejdziesz ten obóz idąc drogą to za chwile po lewej będzie ta jaskinia.

switek17

Member
Zobacz tu: http://gothic.org.pl/forum/index.php?showt...l=miecz+wenzela
albo
CYTAT
"Miecz Wenzela"
Idąc drogą do Monthery napotkamy farmę. Po rozmowie z "właścicielem" farmy wiemy że mamy do wyboru dwie drogi do Montery: Krótsza - idąca przez obóz bandytów, Dłuższa - bezpieczna droga, lecz troche trzeba chodzić. Za obozem bandytów (krótsza droga) spotykamy jaskinię (ta o której mówił Wenzel) i w niej znajduje sie kilka wików. Na końcu jaskini na ziemi leży miecz (obrażenia: 90) następnie zachodzimy do Wenzela (KAP DUNE) i oddajemy miecz.
"Z tematu Spis wszystkich misji". NA forum wszystko jest, wystarczy poszukać ;)

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Na pewno łatwiejsi niż wilki :) .Nie musisz z bandytami walczyć. Możesz uciekać. Oni ci dadzą spokój. Ale możesz walczyć, doświadczenie naleci.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom