Wiii/starcraft

Status
Zamknięty.

Świrus

Ginekolog (Przywódca zbójów)
Gra ktoś w te cuda Blizzarda?

Ja gram w oba, choć tylko WIII mam orginała. Moja ulubiona rasa to Nieumarli. Po prostu uwielbiam nukować herów i jednostki wroga^^. Ludźmi tez nie pogardzę, zajebista aura AMa, żywiołak, bolt Króla Góry. Gram słabo na BN, choć z moich ziomków to ja jestem the best^^ A to moje konto

W Stracrafta gram rzadko, pomimo, że mam dostęp do pirackiego serwera to i tak tam nie gram ;p W tej grze uwielbiam zergów, zwłaszcza za ich mobilność i pomimo tego, że niby idą na ilość, a nie jakość to maja kilka zajebistych jednostek(np. Guardian). Kumpli również w tym jadę.

Cisu

Member
W Starcrafta grałem, jest spoko ale jakoś mnie nie wciągnął :).

Ale za to Warcraft...no po prostu cudeńko. Najlepsze jest to w tej grze, że nie liczy się ile masz jednostek, ale jak nimi grasz (zabójcze micro :p). Moja uluibiona rasa to Orc :)... kiedyś grałem UD (Nieumarli), ale jakoś tak Orc mi najbardziej podpasował :). Może nie jestem w to nawet hasu, ale ciągle się staram bo gram w sumie od...1,5 miesiąca i to z przerwami (szkoła itp.), ale jakoś to mi idzie. Przeważnie ćwiczę z kompjuterem, ale zdarza mi się wygrywać (chociaż częściej przegrywać xD) na BN (org ofc :p). Profilu nie dam, bo zagrałem na nim w sumie 10 gier xDD...

Phoenixx

Member
Jak dobrze Swirus stwierdzil , ja rowniez gram w owe "cudenka" blizzarda : P , chodz do sc bardziej pasuje "gralem" ... byla to moja pierwsza gra online x] ... i pierwsze wyprawy do kafeji oraz zarwane nocki na bn . W w3 gram moze od ferii :p , okres na lupanie w rt/at mi minal :p , teraz gram tylko dote ze znajomymi ... btw rt/at gram/lem tylko na rocu :p i narazie nie mam zamiaru przerzucac sie na tft xP . Hm swirus jesli masz ochote to mozemy ... zagrac kiedys partyjke na rocu ;] ... pozdro .

Laska

Active Member
Starcrafta widziałem tylko przez chwilę, więc się na jego temat nie wypowiadam, ale w W3 katowałem ostro (ale niestety tylko w singlu, bo miałem nie w pełni legalną wersję :) Gra jest wypełniona miodem po brzegi i nie mogłem się zwyczajnie od niej oderwać... Najbardziej chyba lubię grać nieumarłymi (ahh, te trupy :p )

PS. Miałem kiedyś kumpla, który był bodajże w pierwszej 10 polskich graczy w W3 i mówił mi, że żeby osiągnąć takie wyniki potrzebował minimum 6h dziennie gry... To sprawiło, że odechciało mi się być zawodowym graczem :p (jemu też, bo jakieś 2 lata temu porzucił warcrafta dla szkoły...)

Cisu

Member
Heh ja mam znajomego, na którego mówią Kajo, ale nie wiem jaki ma nick na orgu. Mniejsza o to.. wiem, że brał udział w jakimś polskim turnieju i był drugi :). Ogólnie chłopak wymiata, ma nieziemskie micro i wp..zdu APM'u ^^. Dla treningu rozwala dwa kompy (poziom trudności: szalony) na raz. Pamiętam jak pojechał mojego brata ciotecznego, który gra od ponad roku :)...wystarczyło mu 15/20 minut :).

Phoenixx: Ja też grałem sporo w Dotę :)...ale na orgu Dota to jest syf, bo sami quiterzy :/. Wolę od tego XPam ("prywatny serwer"), chociaż lagi są sporawe, ale to od hosta zależy.

Świrus

Ginekolog (Przywódca zbójów)
Dla treningu rozwala dwa kompy (poziom trudności: szalony) na raz.

Jak dla mnie granie vs komp jest bezsensu, można się conajwyżej klikać nauczyć. A tak to wszystkie inne doświdczenia cza nabyć przeciwko żywemu oponentowi. J sam UDem pokonałem orca(szalony) na LT(zaginiona świątynia) na na BN ze słabym orcem na TM(przedziwne mokradła) nie mogłem wygrać...
Dla tych co nie wiedzą, to w oradnik udla UD znalazłem, że możliwość wygrania z orcem na LT jest bliska zeru...

A w dote grałem, ale podobnie jak w każdej grze drużynowej trzeba mieć swój team, z którym ma sie kontakt. Bo inaczej się dostaje jakiś gość, którzy wychodzą po jednej śmierci, albo w rt są teamkillerami...

Phoenixx

Member
Ofc ... sie zgadzam z wami w sprawie doty na bn , na xpamie gralem jak nie mialem keya oryginalnego :p . Co do tej ekipy w docie ... to mam swoja i najczesciej gramy roznego rodzaju spary ... a normalne gry zazwyczaj rzadko x] ( bo uwiez mi ja rowniez znam to uczucie , gdy po raz kolejny jakis pajac wychodzi ;p , a ty od 30 min zadnej normalnej gry nie mozesz zagrac x] ) . Rt ... rowniez sux xP , z wiadomych przyczyn . Wiec pozostaje at , na ktorym glownie opieralem swa dawna przygode z w3 : P . Tak btw moze kiedys zagramy cos na bn ? xP .

Megarion

El Presidente
No cóż, w WIII + TFT grałem tylko w kampanię i potyczki z kompem. Przeszedłem podstawkę i dodatek, lecz bez ostatniej misji. Przedostatniej możliwe, że też nie :D W każdym razie nie lubię grać na czas, a w potyczkach ustawiam dwa, trzy sojusze i obserwuję w miarę duże bitwy :) Rozwinięci hewrosi, mięso armatnie i przywołane stwory - to jest to x]

W każdym bądź razie - gra świetna :)

szczurek

Menda serowa
Weteran
W lll nie przypadł mi do gustu.
Za to w StarCrafta pocinam od 8 lat dosc regularnie. Np: w tej chwili gram z bratem i kumplem ^_^
Moja ulubiona rasa to Protossi, jednostka - chyba Cariery. Gra mimo tych 12 lat na karku jest swietna i wciaz gra w nią miliony ludzi na calym swiecie.

zaitsev

Member
Starfcraft to mozna powiedziec ze to jedna z gier na ktorych sie wychowalem ;p poniewaz jest to jedna z moich pierwszych i ulubionych gier na kompa jakie mialem. Lubilem zawsze tyranow i jakos dobrze mi sie nimi gralo, a na necie niestety nie gralem bo plytka mi sie posypala a po formacie juz niemialem a wczesniej niemialem neta :/ ale i tak nie sadze ze czas ktory spedzilem przy starfcrafcie byl zmarnowany. A jesli chodzi o Warcrafta III to tez piekna gra pamietam jak jeszczena modemie szukalem w necie map i sciaglalem i gralem ciagle ;p jeden z najlepszych RTSow w jakie gralem kiedy kolwiek.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom