Web Net

Status
Zamknięty.

shooX

Ciasteczkowy Potwór
Weteran
Witam.

Chciał bym zareklamować stronę, która nadal jest w budowie. Wraz z VwB wpadliśmy na pomysł, aby stworzyć stronę, która będzie za zadanie mogła pomóc osobom tzw. Zielonym w sprawach webmaysteringu. W szczególności mamy na myśli osoby, które nie potrafią wgrywać, jportalu, ipb i phpbb2.
Na razie strona w działy nie jest za bogata, lecz to się zmieni. Jutro dodamy działy IPB, PHPBB2, Php-fusion i kilka innych.
Chciał bym zapowiedzieć, że nie długo zmienimy jportal na coś lepszego i możliwe, że wykupimy jakiś serwer.

Adres: http://www.webnet.yoyo.pl

Prosił bym o zarejestrowanie na forum, bo na razie biednie tam jest. Jeżeli ktoś chciał by pomóc w stronie był bym bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam.

ThoRo dzięki za szczerość, to się ceni. A co do nazwy, nie długo zmieniamy serwer oraz skrypt, tylko musi się to troche rozkręcić. A co do nazwy, nie sprawdzałem, czy takowa istanieje. Zapewne ją zmienimy.

Pozdro.

Thorbjorn

Member
QUOTE która nadal jest w budowie

Lubie gdy ktos stosuje zasade polegajaca na tym, iz jezeli cos nie jest skonczone nie daje sie tego do publicznej oceny, coz ale jak kto woli.

Co do tematyki nie moge powiedziec zbyt wiele. Interesuje mnie, jednak takich stron jest w necie od groma i nie sadze aby byla potrzebna jeszcze jedna.

QUOTE W szczególności mamy na myśli osoby, które nie potrafią wgrywać, jportalu, ipb i phpbb2

Z takimi rzeczami idzie sie na supporty, na ktorych najczesciej sa opisane podstawowe aspekty takie jak instalacja. Rowniez jesli ktos ma problem z owymi skryptami kieruje sie na support, gdyz ma pewnosc, ze (najczesciej) otrzyma profesjonalna pomoc od pr0.

QUOTE Na razie strona w działy nie jest za bogata, lecz to się zmieni

No to tym to sie zgodze a w szegolnosci warto wspomniec o tym, ze owe artykuly nie zawieraja niczego ciekawego, bynajmniej dla mnie, gdyz nie mam problemow z instalacja skryptow opisanych na stronie. Moze poczatkujacym sie to przyda, jednak jak juz mowilem takie osoby najczesciej sie kieruja na supporty.

Jesli nie wiecie o czym macie pisac zainspirujcie sie innymi stronami o podobnej tematyce, gdyz sama instalacja skryptow to temat dosyc ubogi a przeciez instalacja skryptu jednego od drugiego nie rozni sie zbytnio.

Layout strony mi sie podoba, jednak moge sie jedynie przyczepic do napisu na HB, ktory nie pasuje do reszty strony. CMS wykorzystany przy Waszej stronie uwarzam za totalna porazke. Mogliscie wybrac cos bardziej funkcjonalnego.

O forum rowniez nie moge powiedziec zbyt wiele. Layout mi sie nie podoba, jest stanowczo za szeroki, HB to tragedia, kolorystyka ujdzie. Juz bardziej by tu pasowal defalutowy skin po drobnych modyfikacjach. Jesli strona jest o webmasteringowi nie powinniscie sie ograniczac jedynie do dzialow poswieconych danym skryptom. A gdzie tu jakie kolwiek miejsce na rozmowy o programowaniu subiektywnym jak i obkietywnym? w ogole ubogie to forum pod wzgledem tematyki.

Ocena w skali...

Strona:

CMS: 4/10
Design: 7/10
Tresc: 2/10
Tematyka: 7/10

Forum:

Skrypt: 10/10
Design: 3/10
Reszta: 3/10

Ogolna ocena: 4/10

Fajnie, ze macie ambicje jednak to troche za malo aby tworzyc strone o webmasteringu. Tu przede wszystkim licza sie umiejetnosci.

Ps: Z ciekawosci sprawdzalem google pod haslem "web net" i znalazlem strony o podobnych nazwach, np "netweb":

http://www.webnet.on.com.pl/
http://www.webnet.xt.pl/

O ile wiem takie rzeczy podchodza juz pod plagiat. Spacja czy znaki takie jak "$" nie graja tu roli. Proponuje zmienic nazwe, gdyz mozecie sie natknac na nieprzyjemnosci

Wysoki93

Active Member
Znalazłem ten temat przed chwilą zajrzałem na niego i okazało się, że to stronka na yoyo.pl a sam robię właśnie taką stronkę dlatego mnie zaciekawił ten temat. Ale jak chciałem wejść na tę stronkę http://www.webnet.yoyo.pl to wyskoczył błąd:

Wystąpił błąd 1
System jPortal napotkał błąd i zwrócił następujący komunikat:
System prawdopodobnie nie jest zainstalowany - nie można odnaleźć pliku uploads/install
Jeśli nie instalowałeś jeszcze tej kopii systemu zrób to teraz
Brak podpowiedzi...
© 2004 Websys.pl - Wszelkie prawa zastrzeżone

Czy stronka już wygasła??
Czy stronka została usunięta??
Bo w temacie nic nie wiadomo.

shooX

Ciasteczkowy Potwór
Weteran
O zgrozo!

Wysoki wystarczyło spojrzeć na datę utworzenia owego tematu:

Napisano 05-03-2006, 20:11

Aktualny projekt owej strony traktującej CMS został wstrzymany, gdyż:
  • Owych serwisów o takowej tematyce jest bardzo wiele.
  • Serwis na darmowym serwerze w większości przypadków nie ma polotu.
  • Brak rąk do pracy.
Może za kilka tygodni jak uporam się z problemami z działaniem mojego Internetu zabiorę się głębiej za owy projekt i postawie stronę, ale zapewne nie na darmowym shicie
retard.gif
!

Temat aktualnie można zamknąć…

Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom