Wczytywanie Mt.

Silden

RPG'owiec
VIP
Szukałem takiego tematu ale nie znalazłem więc piszę.Mam taki malutki problemik.Kiedy próbuję wczytać save'a z Mrocznych Tajemnic to mi wyskakuje jakiś błąd (nie napiszę jaki bo piszę z innego kompa poza tym nie pamiętam go).Ze zdenerwowania odinstalowałem MT.Bardzo bym prosił o napisanie mi rozwiązania tego problemu bo chciałbym pograć we wspomnianego moda.
EDIT:Już rozwiązałem problem można zamknąć.

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
ja też mam problem z wczytywaniem MT,
tzn po drugim zainstalowaniu było ok /choć nadal mam trochę błędów/

teraz jak zapisuję na bieżąco po kilka wersji save'ów /co by szlak mi nie trafiło/. jak chcę wczytać ostanie savy to mnie wrzuca na pulpit i pojawia się taki komunikat

beztytuuyw0.jpg

pomijam kilka innych problemów :angry:

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Instalowałaś G2 Textures Pack?

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
CYTAT(Bojan @ 19-02-2009, 17:45) index.php?act=findpost&pid=214094
Instalowałaś G2 Textures Pack?

raczej nie chociaż ja mam różne talenty ;)
zainstalowałam normalnie G1, potem pleyer kita i moda i patch ten co był dostępny
stare savy mogę wczytać ale nie mogę wczytać nowego - nawet dwóch czy trzech ostatnich jak były zapisywane w mniej więcej w tym samym czasie. miałam nadzieję że jak wyłączę kompa itp to będzie oki ale nie jest. nie wiem czemu działają stare savy bo zapisuje co ok 5 minut. no ale jak jakiś stwór załatwi bezia to muszę wczytywać starsze savy :(

a jeszcze jak jakiś zbir zleje beziego to potem nie mam opcji dialogowych ani opisu postaci, zwierząt czy roślin itp /jakby poznikały napisy/ i nie działa esp. muszę wyść za pomocą crtl+alt+delete i oczywiście wyedy mam inny błąd w komunikacie :blink:

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
A no właśnie. Zainstaluj to , powinno wszystko śmigać ;)

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
dzięki Bojan zainatalowałam to :D i mam coś takiego

34774305tf3.jpg

uruchamiam tę żółtą buźkę
tamte ostatnie savy nie działają bo błąd ten sam wywala ale teraz jak zapisuję nowe to te już działają. chociaż podczas wczytywania na chwile zwalnia i się zatrzymuje ale potem dalej wczytuje czyli działa :wub:

ale jak ide do podejrzanego typa - ten na drodze do starego obozu.
jak bezio daje jemu rudę to dialog trwa bez końca jakby się zapętlił i pomaga tylko wyście crtl+alt+del i wywala ten błąd

44284914fh6.jpg

to samo jest jak ten typek zbije bezia to potem nie mam podpisów, dialogów itp i nic nie działa nawet ESP i też musze wyjść za pomocą crtl+alt+del i znowu błąd jak wyżej :angry:

EDIT:
chyba się nie nacieszę modem :( - ponownie jest problem z wczytywaniem

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Ja z tym gościem miałem taki problem że jak mu zapłaciłem to dalej sie do mnie burzył, ale tak cały czas gadał.
Co wyłączyłem okno rozmowy to odrazu znowu zagadywał(napewno każdy wie o co chodzi). Tak sie cofałem powoli
i przepłynąłem kawałek rzeką xD.

Abisynka, poprostu graj na marvinie i jaki masz dialog bez końca to naciśnij F8 i pofruń........

Do góry Bottom