Wcg 2007

Świrus

Ginekolog (Przywódca zbójów)
Umieszczam w tym dziale, bo to bardzo prestiżowy turniej.

Dziś miały miejsce polskie eliminacje. W kategorii Warcrafta III wygrał slh. Było to dużym zaskoczeniem, gdyż niemal wszyscy obstawiali, ze pierwsze dwa miejsca zajmą Terror i Paladyn. W każdym razie życzę Pitrowi Michalskiemu powodzenia w Seattle.

Na WCG były jeszcze rozgrywki w NFS, Fifę i Starcrafta.

http://www.esport.pl/?id=post&post_id=1879501037

Kacperex

KacŚpioszek
Ja się bardzo cieszę z tego typu imprez, gdyż widac ilu jest graczy , któzy chętnie uczestnicza w takich zabawach, a zarazem udawadniają, że4 granie to nei tylko strata czasu.
Dla wielu gry to tylko odprężenie a tak na prawdę za kilka dobrych lat, może być to konkurencja olimpijska :)
Przy tym można bardzo dobrze zarobic. jak na arzie znam tylko pentagram team - nawet robiłem z nimi wywiad ;P

Świrus

Ginekolog (Przywódca zbójów)
Pochwal sie :p

A co do nagród, to o ile pamiętam
Xiaofen Li "Sky" za I miejsce w w3 otrzymał $25000
Zaś poslki Team Pentagram za I miejsce w CS dostał $50000 na spółe

Btw. Pentagram G-Shock reaktywował jakiś czas temu dywizje w3, ma ona nazwę Poker Strategy i należy do niej tegoroczny finalista-sLh.

Kacperex

KacŚpioszek
CYTAT(Świrus @ 06-09-2007, 23:00) [snapback]152550[/snapback]
Pochwal sie :p

A co do nagród, to o ile pamiętam
Xiaofen Li "Sky" za I miejsce w w3 otrzymał $25000
Zaś poslki Team Pentagram za I miejsce w CS dostał $50000 na spółe

Btw. Pentagram G-Shock reaktywował jakiś czas temu dywizje w3, ma ona nazwę Poker Strategy i należy do niej tegoroczny finalista-sLh.

Nie mam już go na dysku niestety, a na serwerach strony gry,gildia.pl już także go nei ma .
Więc lipa, ale na tegorocznym PGA też mają być więc zrobie nowy :)

No jeżeli dobrze się gra to mozna ładne siano na grach robić kto by niechciał 25.000 $??

Cisu

Member
Haha sam się kiedyś zastanawiałem, czy nie pojechać na WCG (w Warcrafta 3 bym próbował :p), ale daaawno nie grałem i po prostu by mnie zniszczyli totalnie xD. A poza tym brak czasu (noob ze mnie).
A co do samej imprezy to uważam to za coś wspaniałego. Można spotkać naprawdę wielu wspaniałych ludzi, których łączą wspólne zainteresowania :). I o to chodzi właśnie na takich imprezach, bo to jest świetne przeżycie. Ale pieniądze też nie zaszkodzą ^^.

QUOTE(Świrus)
W kategorii Warcrafta III wygrał slh

Jaką rasą?

Edit:Elf...no ładnie ;). Ja tam wolę ORC, ale cóż :).

Do góry Bottom