może mi ktoś wyjaśnić jak wyprowadzać kombinację ciosów w G3 jestem mistrzem we władaniu mieczem a walę jak cepem, pamiętam że w Gothic 2 można było to robić
Wypisze ci wszystkie kombinacje (jeżeli można to tak nazwać) jakie ja znam:
- Przytrzymujesz LPM i... to wszystko. Cios będzie silniejszy.
- Przytrzymujesz PPM, a po chwili wciskasz LPM.
- Walenie tylko i wyłącznie LPM lub PPM.
To są chyba wszystkie kombinacje jakie występują w G3 w walce jednym mieczem. Prawda, że żenada? Zagrajcie w Assassin's Creed, tam zobaczycie jak powinna wygląda walka w grze.
Rangiz powiedział ci kombinacje klawiszy ale to zależy czym walczysz dajmy sobie topór powolny ale jak wezmiesz mocny cios to raczej leży małe miecze są dobre na szybkość lecz obrażenie nie jest aż tak wysokie
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.