Vatras Zbugowany?

Status
Zamknięty.

tomciopogromcio

New Member
Ukradłem Fabio klucz (kradzież kieszonkowa) idę gadać z Vatrasem, bezi mówi hmm.. nie i koniec :/. Gadam z Lwem, bezi mówi, że nie wie kim jest więzień a ten bym się dowiedział, ale pytałem się każdego już i żaden nie odpowiedział :p.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Jest więźniem w lago. Dowiemy się tego, po długotrwałym śledztwie i wypytywaniu każdej osoby, od Mamuka. Zdradzi nam to, po dostarczeniu mu 10 pazurów i skór topileców.
Klucz do celi ma Fabio. Aby go zdobyć, trzeba posłać assasyna do piachu i splądrować zwłoki.

Może trzeba przeprowadzić to śledztwo jednak?

Esmallion

New Member
Sądzę, że śledztwo powinieneś przeprowadzić. Inaczej nie zadziała.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
A dowiedziałeś się, że ten gościu w więzieniu do Vatras? M.in. od tego naćpanego asasyna.

tomciopogromcio

New Member
Naćpany asasyn odpowiedział: Co? To my tu mamy więźnia?! Bezi: Eee... nie ważne.

Edit. Dobra dzięki Mamuk powiedział kim jest więzień jak się zrobiło dla niego zadanie (naćpany gladiator :p), ale o nie rozwiązało problemu, powiedziałem Fabio kim on jest i wciąż był problem, Vatras odzywa się dopiero jak wyzwoliłem Lago i Fabio miał przy zwłokach wciąż klucz mimo, że wcześniej zabrałem mu kradzieżą kieszonkową :p.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
A gadałeś z zarządcą Lago? On ci powie, że mają więźnia i wtedy od tego naćpanego asasyna wyciągasz informacje.

tomciopogromcio

New Member
Zarządca Lago to Fabio, sory, że pisałem imionami po takim czasie pewnie ich nie pamiętacie :p.

Esmallion

New Member
Śledztwo w sensie żebyś pogadał ze wszystkimi w okolicy, ale jak się udało to git ;p

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom